Vipps

Vipps-bonanza i Rogaland

Del
Vipps satte ny døgnrekord med 2,7 millioner gjennomførte betalinger på 17. mai. I Rogaland ble det gjennomført 250 000 Vipps-transaksjoner på nasjonaldagen.

– Det er gøy med rekord, men aller viktigst er det at så mange brukte den digitale lommeboken sin for å gjøre 17. mai litt enklere, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

På nasjonaldagen betalte vi med Vipps til venner, bedrifter, restauranter, lag og foreninger, og til å sende pengegaver som aldri før. Til sammen ble det gjennomført 2 702 000 Vipps-betalinger i løpet av 17. mai. 250 000 av betalingene ble gjort i Rogaland, mot 230 600 i fjor.

Størst betalingstrykk i Norge var det rett før klokken 13.00. Da ble det gjennomført hele 8.400 Vipps-betalinger i minuttet.

Den forrige landsrekorden var på 2 504 000 transaksjoner og ble satt for nøyaktig ett år siden, på fjorårets nasjonaldag. 

Garborg tror enkel bruk er den viktigste grunnen til hvorfor så mange betaler med Vipps på 17. mai.

­– De aller fleste som selger mat og forfriskningerpå den store dagen oppfordrer folk til å betale med Vipps. Med godt synlige QR-koder og tydelig merking går det raskere unna, og man unngår kø både i skolegårder og på serveringssteder, sier Garborg, og legger til at Vipps også handler om trygghet. 

– 17. mai er en dag med store folkemengder og mye farting. I stedet for å ta med lommeboken ut, legger folk betalingskortene sine inn i appen og betaler med Vipps. Dermed holder det å ta med mobilen.
 

Bildetekst: – Det er gøy med rekord, men aller viktigst er det at så mange brukte den digitale lommeboken sin for å gjøre 17. mai litt enklere, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 4,3 millioner nordmenn har lastet ned Vipps.

Vipps gjør det veldig, veldig enkelt å betale og ta betalt. Du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye