Politihøgskolen

Forskning, samhandling og krise

Del
Politihøgskolens forskningskonferanse arrangeres i år i Bodø, 18. og 19. september. Tema er beredskap og sikkerhet – «samhandling i hverdag og krise».
Foto: Bjørn Danielsen
Foto: Bjørn Danielsen

Å sørge for innbyggernes trygghet er en statens viktigste oppgaver. Utfordringene knyttes blant annet til organisert kriminalitet, terror, og helse- og sikkerhetspolitiske kriser. For å bidra til bedre samhandling mellom etatene ønsker Politihøgskolen i år å belyse dette ved å åpne for diskusjon rundt temaene styrker og svakheter ved dagens beredskapssystemer, evaluering av Oslo Pride og Kongsberg-angrepene, fiskerikriminalitet samt grensesnitt og samhandling mellom politiet, PST og psykisk helsevern.

Konferansen arrangeres ved Nord Universitet og Politihøgskolen. Programmet er klart – det kan selvsagt bli noen justeringer, men temaer og kjøreplan er lagt. Program og praktisk informasjon finner du her.

Konferansen er også åpen for media. Det er mulig å melde seg på allerede nå, send mail til presse@phs.no.

Eventuelle spørsmål fra media om konferansen rettes til samme kontaktadresse.

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Bilder

Foto: Bjørn Danielsen
Foto: Bjørn Danielsen
Last ned bilde

Om Politihøgskolen

Politihøgskolen
Politihøgskolen
Slemdalsveien 5
0369 Oslo

23 19 99 00http://www.politihogskolen.no

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom