Norges ishockeyforbund støtter Zaineb Al-Samarai som ny president i Norges idrettsforbund

Del
Styret i Norges ishockey har i dag gjennomført styremøte, i forbindelse med VM i Riga, hvor presidentvalget til Norges idrettsforbund sto på agendaen. Både Berit Kjøll og Zaineb Al-Samarai var med oss via teams og fikk presentere seg og sine viktigste saker.

NIHF var en av flere forslagsstillere som sendte inn Al-Samarai som presidentkandidat til valgkomiteen i NIF. Etter det har vår holdning vært at valgkomiteen skal få arbeidsro til å legge frem sin innstilling. Norsk idrett trenger nå et styre som ønsker og evner å jobbe sammen som et lag. Med den bakgrunnen er vår konklusjon at vi støtter innstillingen til flertallet i valgkomiteen og Zaineb Al-Samarai som vår neste idrettspresident.

Sitat fra ishockeypresident Tage Pettersen:

Jeg har behov for å si at Berit Kjøll har fremstått tydelig, og har fått viktige gjennomslag, på vegne av norsk idrett gjennom både pandemien og strømkrisen.

- Norsk idrett har på den andre siden de siste årene hatt utfordringer knyttet til manglende åpenhet og flere saker som er blitt håndtert på en måte som har utfordret omdømmet til idrettsorganisasjonen. Vi, tror som valgkomiteens flertall, at Al-Samarai nå vil være den rette til å samle norsk idrett og stake ut kursen videre.

Kontakter

Om Norges Ishockeyforbund

Norges Ishockeyforbund
Sognsveien 75J
Oslo

(+47) 21 02 90 00http://www.hockey.no
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye