BDO

Medietilsynet velger BDO

Del
Medietilsynet har valgt BDO som leverandør av revisjon, juridiske- og økonomiske rådgivningstjenester gjennom en rammeavtale med varighet på inntil fire år.
Hanne Sekkelsten, direktør juridisk og regulatorisk avdeling i Medietilsynet. Foto: Medietilsynet.
Hanne Sekkelsten, direktør juridisk og regulatorisk avdeling i Medietilsynet. Foto: Medietilsynet.

–  Vi verdsetter den faglige bredden og spisskompetansen BDO har på flere av våre fagområder, og vi har hatt et godt samarbeid gjennom flere år. Vi opplever at BDO er leveringsdyktig, med evne til å levere på høyt faglig nivå og med stor grad av fleksibilitet, sier Hanne Sekkelsten, direktør juridisk og regulatorisk avdeling i Medietilsynet.

Medietilsynet ønsker å etablere et eksternt samarbeidspunkt med faste rådgivere som på kort varsel kan bistå med nødvendig kompetanse og ressurser.

–  BDO jobber som nasjonal rådgiver innen offentlige tilsynsprosesser og rådgivning knyttet til tilskuddsforvaltning og statsstøtte. At vi tildeles denne rammeavtalen bekrefter at vi gjør noe riktig. Dette er et fagfelt hvor BDO over de siste 15 årene har bygget opp ledende kompetanse og erfaring. Vi ser frem til samarbeidet, forteller Morten Thuve, leder for offentlig sektor og Consulting i BDO.

Medietilsynet vil dra nytte av BDOs lokale tilstedeværelse og nasjonale kompetanse innen consulting, revisjon og juridiske tjenester.

–  Medietilsynet holder hus i Fredrikstad, og da er det en stor fordel at BDO har et av sine kontorer i samme by. Oppdragets omfang gjør at vi vil levere tjenester på tvers av både geografi og tjenesteområder i BDO, en av våre styrker som samarbeidspartner, forteller Vidar Hermansen, partner revisjon og avdelingsleder i BDO Fredrikstad.

Samarbeidet med Medietilsynet startet allerede i 2012, hvor BDO sporadisk bistod på mindre prosjekter. Leveransene har økt i omfang og kompleksitet med årene.

–  At Medietilsynet velger oss, er en anerkjennelse vi setter stor pris på. Konkurransen var sterk, og vi ser frem til å levere på tjenester av høy kvalitet, sier Thuve.

Om Medietilsynet

Medietilsynets er forvaltnings- og tilsynsorganet til staten på mediefeltet og er underlagt Kulturdepartementet. Medietilsynet skal bidra til å oppfylle samfunnsmål som ytringsfrihet, rettstrygghet og et levende demokrati. Deres prioriterte arbeidsområde er å legge til rette for et sterkt mediemangfold og kritisk medieforståelse i befolkningen. Medietilsynet har sitt hovedkontor i Fredrikstad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hanne Sekkelsten, direktør juridisk og regulatorisk avdeling i Medietilsynet. Foto: Medietilsynet.
Hanne Sekkelsten, direktør juridisk og regulatorisk avdeling i Medietilsynet. Foto: Medietilsynet.
Last ned bilde
Morten Thuve, leder for offentlig sektor og Consulting i BDO.
Morten Thuve, leder for offentlig sektor og Consulting i BDO.
Last ned bilde
Vidar Hermansen, partner revisjon og avdelingsleder i BDO Fredrikstad
Vidar Hermansen, partner revisjon og avdelingsleder i BDO Fredrikstad
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi  2200 ansatte og 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller mer enn 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

Frykter permitteringsbølge og konkurser i bygg og anlegg23.10.2023 13:34:46 CEST | Pressemelding

Bygg- og anleggsbransjen er soleklart på topp når det gjelder konkurser. 2.kvartal i år var det hele 325 konkurser, noe som er en økning på 12 prosent fra samme kvartal i fjor. Statistikken for 3. kvartal viser at trenden dessverre fortsetter. Med flere rentehevinger både bak oss og trolig foran oss, i tillegg til bråstoppen i boligmarkedet, er det ingen grunn til å tro at dette vil snu med det første.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye