TUIs gjester er rekordfornøyde etter vintersesongen

Del

Andelen nordmenn som sier seg veldig fornøyde etter en reise med TUI har økt med 25 prosentpoeng, sammenlignet med fjorårets vintersesong. Det viser en fersk kundeundersøkelse fra reiseselskapet.

Fornøyde turister som spaserer langs stranden på Gran Canaria i solnedgangen.
Norske reisende er strålende fornøyde etter ferien med TUI på Kanariøyene, i Thailand eller på Kapp Verde i vintersesongen. Bildet er fra vår mest populær destinasjon, Gran Canaria. TUI TUI Group

I løpet av vintersesongen har TUI i Norge sendt mange gjester både til Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Kapp Verde og Thailand. Men av disse reisemålene, skiller Gran Canaria seg klart ut som den store favoritten også denne vinteren.

Flere gir toppkarakter til TUI

En større andel av gjestene har gitt TUI toppkarakter, når de har evaluert reisen i etterkant. Den generelle kundetilfredsheten har økt med hele 25 prosentpoeng i 22/23 sammenlignet med i fjor. Det betyr at dobbelt så mange reisende anbefaler TUI som reiseselskap videre til venner og familie.

Å sørge for at kundene er fornøyde kan være en ekstra utfordring om vinteren, fordi det tar lenger tid å nå destinasjoner med sol og varme. Dermed har gjestene gjerne høyere krav til komfort og service, enn på de kortere reisene som er mer populære om sommeren.

Vi har forbedret hele kundereisen

Reiseselskapet tror at årsaken til at flere er veldig fornøyde, sannsynligvis skyldes et økt fokus på å legge lista enda høyere på disse lengre flyreisene.

– Vi har vært lydhøre for behovene til kundene våre og har tatt deres tilbakemeldinger på alvor. Vi har arbeidet knallhardt med å forbedre hele kundereisen både før, under og etter ferien. Fokuset vårt har spesielt vært på å forbedre opplevelsen av flyreisene på de litt lengre flygningene, sier Tommy Serban, kommersiell direktør for TUI i Norden.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

TUI Norge er en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom