TUI har ansatt ny salgssjef og kommunikasjonssjef i Norge

Del

Reiseselskapet TUI har ansatt ny salgssjef og kommunikasjonssjef – Det er en fantastisk mulighet for oss å bli en del av en så sterk, internasjonal merkevare, sier de to.

TUI har ansatt både ny salgssjef og kommunikasjonssjef i Norge. De blir med på en spennende reise mot å tilby nordmenn alle former for ferieopplevelser.
TUI har ansatt både ny salgssjef og kommunikasjonssjef i Norge. De blir med på en spennende reise mot å tilby nordmenn alle former for ferieopplevelser.

Salgssjef Anya Tonn har vært en del av TUI-laget siden mars, mens Anne Mørk-Løwengreen kom inn som ny kommunikasjonssjef for bare få uker siden. Begge to trekker fram det gode arbeidsmiljøet hos den nye arbeidsgiveren. 

– Her har vi virkelig blitt tatt i mot med åpne armer. Alle er utrolig hjelpsomme og gjør det de kan for at alle skal lykkes med sine oppgaver. Denne gjengen er på mange måter som en stor jobbfamilie, sier salgssjef Anya Tonn. 

Tonn er født inn i reiselivsbransjen

Tonn, som er fra Sandvika, er nærmest født inn i bransjen. Faren hennes startet cruiseselskapet Ask Mr Cruise. Etter hvert overtok Anya som eier og daglig leder. Selskapet ble etter hvert kjøpt opp. Anya hadde nøkkelroller i de ulike selskapene. Sist ut i Escape Travel før hun valgte TUI. 

– Det er veldig spennende å jobbe sammen med kolleger over hele verden for å skape de beste reiseopplevelsene. Det har vært en takknemlig oppgave foreløpig. Vi har satt inn ekstra flykapasitet for å møte den store etterspørselen etter reiser i sommer, forteller salgssjefen.

Anna-Maria Mettin, TUIs salgssjef i Norden, er veldig fornøyd med å ha fått Tonn med på laget. 

– Det er moro å se at reiseviljen er tilbake igjen for fullt, og da må vi ha dyktige ansatte på plass. Tonn har med sin reiselivserfaring vært et verdifullt tilskudd fra første stund. 

Anne%20M%F8rk-L%F8wengreen%2C%20ny%20kommunikasjonssjef%20og%20Anya%20Tonn%2C%20ny%20salgssjef%20i%20TUI%20Norge.%20De%20st%E5r%20ved%20siden%20av%20hverandre%20med%20n%F8ytral%20bakgrunn%20og%20smiler%20til%20kamera.
Anne Mørk-Løwengreen er ny kommunikasjonssjef (til venstre) og Anya Tonn er ny salgssjef i TUI Norge

– Skal løfte fram alt det spennende TUI har å by på

Den nye kommunikasjonssjefen, Anne Mørk-Løwengreen, har 16 års erfaring som journalist i NRK, P4 og Amedia-eide Halden Arbeiderblad. De siste seks årene har hun arbeidet med strategisk kommunikasjon og markedsføring. Hun kom fra stilling som seniorrådgiver for innhold og kommunikasjon hos digitalbyrået Markedspartner.  

Kommunikasjonssjef for TUI i Norden, Adam Györki, er glad for å ha Mørk-Løwengreen på plass. 

– Anne kommer inn med lang erfaring i både journalistikk og kommunikasjon. TUI er underveis i en spennende reise, hvor vi ønsker å tilby nordmenn alle former for ferieopplevelser.  Anne blir en viktig brikke i arbeidet med å videreutvikle merkevaren vår strategisk, samtidig som hun er vår dyktige talsperson i medie-Norge, sier han. 

– Jeg gleder meg til å løfte fram alt det spennende TUI har å by på. Skal du ut på reise, skal vi være det første reiseselskapet du tenker på. Vi har store muskler i ryggen som en del av et internasjonalt konsern, noe som gir oss en innovasjonskraft få andre har på det norske markedet, sier Mørk-Løwengreen.

Uvurderlig støttespiller 

Nora Aspengren som tidligere var TUIs kommunikasjonssjef i Norge, har gått over i en ny rolle som Senior Communications Manager i TUI Group Communications.

Hun har ansvar for konsernets Product & Purchasing-avdeling. 

– Nora er en uvurderlig støttespiller nå i starten. Det er deilig å ha en så erfaren og dyktig kommunikator i ryggen. I tillegg samarbeider jeg tett med kollegaer både i Sverige, Danmark og Finland og også utenfor Norden, avslutter Mørk-Løwengreen. 

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom