EU-Sentral-Asia økonomiskе forum. 18.–19. mai 2023, Almaty, Kasakhstan

Del
Europeiske gründere inviteres til det andre EU-Sentral-Asia økonomiske forum som vil finne sted 19. mai 2023 i Almaty og er arrangert av Kasakhstans regjering. 18. mai vil det være et forretningsarrangement for meningsutvekslling mellom representanter fra privat sektor og tilrettelegging for kontakter mellom bedrifter fra EU og Sentral-Asia.
Bilde: VisitAlmaty
Bilde: VisitAlmaty

Forumet som regional plattform for økonomisk dialog mellom EU og sentralasiatiske partnere bygger på EUs strategi for Sentral-Asia og ble først lansert i desember 2020. Det tar sikte på å styrke de økonomiske forbindelsene mellom EU og Sentral-Asia og støtte regionen i akselereringen av inkluderende og bærekraftig utvikling gjennom en ytterligere diversifisering av de sentralasiatiske økonomiene, økning av handelen innenfor og mellom regioner, styrking av rettsstaten og regelverksmodernisering.

Årets EU-Sentral-Asia økonomiske forum vil ha fokus på tre hovedpunkter: grønt og digitalt skifte, forretningsmiljø, samt handel og forbindelser. På forumet vil man også presentere og diskutere EUs studie av bærekraftige transportforbindelser mellom EU og Sentral-Asia som er gjennomført av Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling (EBRD).

Forumet vil samle høytstående embetsmenn, representanter for privat sektor, Den europeiske investeringsbank, Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling, andre bilaterale og internasjonale finansinstitusjoner, representanter for privat sektor og representanter for sivilsamfunnet.

Det økonomiske forumet organiseres i samarbeid med Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling. Forumets forretningsdel er organisert i samarbeid med Det internasjonale handelssenteret (ITC).

For å finne ut mer om arrangementet og melde interesse for det vennligst følg lenken og fyll ut forhåndsregistreringsskjemaet: https://eu-cai.org/2nd-eu-central-asia-economic-forum/

Vedlagt følger forumets program.

Bilder

Bilde: VisitAlmaty
Bilde: VisitAlmaty
Last ned bilde

Dokumenter

Om Kasakhstans Ambassade i Norge

Kasakhstans Ambassade i Norge
St. Olavs gate 21 B
0165 Oslo

+4722420640http://mfa.gov.kz/en/oslo

Følg pressemeldinger fra Kasakhstans Ambassade i Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kasakhstans Ambassade i Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kasakhstans Ambassade i Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom