Apollo Sports lanserer Nordic X-Fit Week på Rhodos!

Del
I august kan du bli med de nordiske utøverne og trenerne Matilde Øyen Garnes, Antonia Fält-Kottulinsky, Henrik Negård og Sarah Krarup på treningsreise til Hellas.
Apollo Sport X-Fit Week
Apollo Sport X-Fit Week

Siden lanseringen av det første sportshotellet Playitas Resort i 2009 har Apollo vært  Nordens ledende arrangør av treningsreiser. Satsningen på rendyrkede sportshotell, spesifikke sportevents og treningsuker har gjennom årene gjort Apollo Sports til ett av reisearrangørens mest ettertraktede konsept, med en salgsøkning på hele 40 prosent sammenliknet mot før pandemien.

Nå utvider Apollo tilbudet av treningsreiser ytterligere, oglanserer Nordic Weeks i egen regi. Først ut er X-Fit Week på Rhodos, en ren X-Fit uke ledet av noen av sportens beste utøvere og trenere fra både Norge, Sverige og Danmark.

- WOD-Boxen har vi på nesten alle våre Playitas-hotell, og det er en av de mest populære treningsfasilitetene. Vi er derfor stolte over å nå ha fått med oss noen av Nordens absolutt beste utøvere innenfor sporten til å lede X-Fit Week. Det blir en tøff uke av aller høyeste kvalitet, spekket med styrketrening, kondisjonstrening og gymnastikk, sier Daniel Giray, Sportssjef i Apollo.

Dette kan du forvente deg

Første Apollo Sport X-Fit Week går 27. august til 3. september 2023 på sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos. Under ledelse av det nordiske trenerteamet vil man under uken kunne delta på workshops, skilltrening, WOD, kondisjonstrening og olympisk løfting. I tillegg har man naturligvis tilgang til alle hotellets treningsfasiliteter og timer, som inkluderer alt fra yoga og padel til sykling.

Reisen krever ingen forkunnskaper innom olympiske løft, gymnastikk eller CrossFit. Øktene tilpasses individuelt nivå, og trenerne vil underveis i uken gi alle deltakerne tips på hvordan du både forenkler øvelsene, eller gjør de mer utfordrende. 

Dette er trenerne

Antonia Fält-Kottulinsky: Antonia er en allsidig CrossFit Games atlet, som har trent funksjonell fitness siden 2015 og har gode meritter fra internasjonale konkurranser. Hun elsker å coache og har gjort det siden 2017 blant annet på CrossFit Nordic i Stockholm, men holde også workshops rundt omkring i Sverige. Hun er sertifisert CrossFit level 1 coach. 

Matilde Øyen Garnes: Matilde er utdannet fysioterapeut, personlig trener, kostholdsekspert og CrossFit Coach. Hun er selv aktiv og konkurrerer i verdenseliten, er blant annet med i det norske landslaget i Functional Fitness og stakk i 2022 av med verdensmestertittelen.

Sarah Lindasdatter Krarup: Sara er med på det danske landslaget i styrkeløft, er Nordisk mester og kan skilte med både sølvmedalje i Masters i vektløfting og et flertall nasjonale rekorder i både vektløfting og raw powerlifting. I tillegg til å ha trent crossfit i over 14 år, har Sara også både opprettet, drevet og undervist flere militære treningscamps i Danmark.

Henrik Negård: Henrik er med på det norske landslaget I Functional Fitness/CrossFit og kan skilte med tittelen som verdensmester i Functional Fitness 2023 (lag). I tillegg huser han en 21. Plass I CrossFit Games 2022 (lag), og sesongen 2022 kvalifiserte han seg til CrossFit Games med sitt team fra CrossFit Oslo. Henrik er også utdannet fysioterapeut.

Praktisk informasjon

Pris: 14 998,-

Dato: 27. aug - 3. sept 2023

Avreise fra: Oslo og Trondheim. 

Hotell: Levante - powered by Playitas

Inkludert:

  • Fly tur/retur 
  • Innsjekket bagasje & håndbagasje
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • All trening i følge program

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Apollo Sport X-Fit Week
Apollo Sport X-Fit Week
Last ned bilde
Antonia Fält-Kottulinsky
Antonia Fält-Kottulinsky
Last ned bilde
Matilde Øyen Garnes
Matilde Øyen Garnes
Last ned bilde
Sarah Lindasdatter Krarup
Sarah Lindasdatter Krarup
Last ned bilde
Henrik Negård
Henrik Negård
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+4721017540http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom