Avinor

Informasjonsmøte om anskaffelse til lufthavn-prosjektet i Bodø: – En av de største entreprisene

Del
Avinor og «Ny Lufthavn Bodø»-prosjektet inviterer til informasjonsmøte om kommende anskaffelse av entreprise E6 Terminal-Bygg.
Den kommende lufthavna sett fra sør. Foto: Norconsult -LPO - Archus / Avinor
Den kommende lufthavna sett fra sør. Foto: Norconsult -LPO - Archus / Avinor

I forbindelse med prosjektet Ny Lufthavn Bodø (NLBO) skal entreprise E6 Terminal-Bygg utlyses. Dette er en av de største entreprisene i prosjektet. Entreprisen gjennomføres som en totalentreprise, med tidlig entreprenørinvolvering og gjennomgående samspill.

Det benyttes NS8407 med tilpasninger. 

– Arbeidene omfatter blant annet bygging av terminalbygg, driftsbygg inkludert brannstasjon, hovedport og tømmestasjon, samt mindre ombygging av noen bygg overtatt fra Forsvaret. Entreprisen har grensesnitt mot anleggsentreprisen E2 Flyside-Anlegg, sier prosjektdirektør i Avinor, Paul Torgersen.

Konkurransen blir kunngjort i starten av juni 2023. 

For mer informasjon, se vår hjemmeside: https://avinor.no/nylufthavnbodo

Praktisk informasjon: 

Tid: Mandag 22. mai 2023 kl. 10:00-11:30​

Sted: Oslo Kongressenter (Youngs gate 21, 0181 Oslo) og Teams

PåmeldingAlle påmeldinger gjøres via e-post til: nlbo@avinor.no innen mandag 15.05.2023 

Merk påmeldingen med fysisk eller digital (teams) deltagelse. 

Kontakter

Bilder

Den kommende lufthavna sett fra sør. Foto: Norconsult -LPO - Archus / Avinor
Den kommende lufthavna sett fra sør. Foto: Norconsult -LPO - Archus / Avinor
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Drammensveien 144
0277 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Konsesjon til ny lufthavn i Bodø19.10.2023 15:11:03 CEST | Pressemelding

Samferdselsdepartementet har gitt Avinor konsesjon for en ny lufthavn i Bodø. Konsesjonen er en av flere tillatelser som er nødvendige for å kunne bygge og ta i bruk lufthavnen. Dette er derfor en viktig milepæl for prosjektet. – Å få på plass konsesjonen er et nytt, viktig skritt på veien mot realiseringen av en ny, fremtidsrettet og bærekraftig lufthavn for Bodø og Nordland, sier Anders Kirsebom, som er konserndirektør Regionale lufthavner i Avinor.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom