Utleiemegleren

Stian Carlsen ny administrerende direktør for Utleiemegleren

Del
Stian Carlsen har lang ledelseserfaring og kommer fra stillingen som direktør for strategi og forretningsutvikling i Coor.
Stian Carlsen (46) er ny administrerende direktør i Utleiemegleren.
Stian Carlsen (46) er ny administrerende direktør i Utleiemegleren.

Utleiemegleren er markedsledende innen utleie av boliger og forvalter mer enn 17 000 utleieforhold for private og profesjonelle boligeiere. Selskapet har langsiktige eiere med ambisjoner om videre vekst, og ansetter nå Stian Carlsen (46) som ny administrerende direktør.

–Vi er inne i en spennende periode i selskapets historie hvor vi aktivt ønsker å utvikle inntektsstrømmene, strukturen og tjenestene våre. Stian har erfaringen og de personlige egenskapene som skal til for å lede dette arbeidet, sier styreleder Andreas Oulie.

Totalt er det rundt 560 000 utleieboliger i Norge, og de fleste private leieforhold skjer direkte mellom boligeiere og leietakere. Utleiemegleren forvalter leieforhold for både profesjonelle og private aktører, og Stian Carlsen mener dette setter Utleiemegleren i en god posisjon.

–Utleieinntekter er en sentral bidragsyter til mange husholdningers økonomi, og Utleiemegleren har i over 25 år gjort det tryggere og enklere for privatpersoner og eiendomsselskaper å leie ut og forvalte boliger. Selskapet bidrar også blant annet med juridisk og økonomisk spisskompetanse hvis det skulle oppstå komplikasjoner i leieforholdet.

Stian Carlsen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København og i løpet av hans 14 år i Coor økte selskapet inntektene fra 500 millioner kroner, til over to milliarder.

–Selv om selskapenes forretningsområder er forskjellige, er det klare paralleller når det kommer til forretningsutvikling og markedsposisjonering. Som mange års markedsleder har Utleiemegleren skapt et solid fundament som vi skal bygge videre på og jeg gleder meg til å fortsette vekstreisen sammen med mine nye kollegaer, sier han.  

Stian Carlsen tiltrådde stillingen i begynnelsen av mai. Han tar over etter interim-leder Geir Skogheim som fortsetter i selskapet som Salgs- og markedsdirektør.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Stian Carlsen (46) er ny administrerende direktør i Utleiemegleren.
Stian Carlsen (46) er ny administrerende direktør i Utleiemegleren.
Last ned bilde

Om Utleiemegleren

Utleiemegleren
Utleiemegleren
Josefines gate 18
0351 Oslo

22 93 29 00https://www.utleiemegleren.no/

Utleiemegleren er Norges ledende meglerforetak på utleie og forvaltning av boliger til private og bedrifter. Utleiemegleren har nå omtrent 17 000 boliger i sin portefølje. Selskapet ble startet i 1995 og har kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Jessheim, Drammen, Lysaker, Sandefjord, Moss og Kristiansand, i tillegg til seks kontorer i Oslo. Utleiemegleren Pro tilbyr spesialtilpassede utleietjenester til profesjonelle eiendomsbesittere på østlandsområdet. Utleiemegleren har i dag ca. 200 ansatte. Grunnleggerne av Utleiemegleren eier 50 % av selskapet, og Fredensborg kjøpte seg inn med en 50 % eierandel i januar 2019. 

Følg pressemeldinger fra Utleiemegleren

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Utleiemegleren på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Utleiemegleren

Dyrt å eie! Dyrt å leie?7.9.2023 11:00:00 CEST | Pressemelding

Leieprisene for alle boligtyper i Utleiemeglerens portefølje på landsbasis øker med 5,1% siden forrige måned, og med 6,7% siden august i fjor. Med en styringsrente som er ventet å stige fremover, vokser også gjeldsbetjeningsgraden til skyhøye nivåer. Til tross for prisøkningen vi ser på leiemarkedet, vil det i mange tilfeller være rimeligere å leie bolig, fremfor å eie, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen.

Rekordhøy betalingsvilje for å leie bolig6.7.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Leieprisene nasjonalt for alle boligtyper i Utleiemeglerens portefølje øker med 4,8% siden forrige måned. Det er mange interessenter på visninger, og boliger blir leid ut på rekordtid. Særlig i hovedstaden er prisene rekordhøye og leietakerne har tilsvarende høy betalingsvillighet. - Vi annonserte nylig en 3-roms leilighet i Oslo der megleren ble nedringt av leietakere selv om månedsleien var på 29 500 kroner. Dette har vi aldri opplevd tidligere, sier leder for salg og forretningsutvikling i Utleiemegleren, Siri Anne Bernum Halck.

Krisesommer i utleiemarkedet8.6.2023 08:31:32 CEST | Pressemelding

Utleiemegleren opplever en enorm etterspørsel fra leietakere i pressområdene, og ser et leiemarked med alarmerende få boliger. - Det er ingen grunn til å selge i frykt for å ikke få leid ut boligen. Til tross for økt beskatning og høye renter, er det veldig lukrativt å eie utleiebolig. Det er høy verdistigning, stor etterspørsel og sterkt stigende leiepriser, sier Salg- og markedsdirektør i Utleiemegleren, Geir Skogheim.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom