Universal Music Norge

Loreen & Alessandra slipper digitale samleobjekter!

Del

Regjerende dronninger av Eurovision, Loreen og Alessandra avduker sine offisielle digitale samleobjekter for henholdsvis "Tattoo" og "Queen of Kings". Med en eksklusiv lansering av 50 samleobjekter hver, gjør de to superstjernene seg klare for en heftig Eurovision-duell i forkant av den kommende finalen i Liverpool. Hvis enten Loreen eller Alessandra vinner årets Eurovision Song Contest, vil en heldig troféeier bli trukket ut til å motta to billetter til Eurovision 2024. 

Samleobjektene fungerer som digitale trofeer, og er en del av et større prosjekt Universal Music Norge har lansert i samarbeid med den web3-baserte markedsplassen Centaurify.io. 

Salget starter 9. mai kl. 12:00, på dagen til Eurovision 2023s første semifinale, hvor både Loreen og Alessandra inntar scenen, klare til å kapre verdens hjerter med sine kraftfulle låter. Trofeene er prissatt til 0,02 ETH eller omtrent 400NOK, og forventes å raskt tømmes fra hyllene grunnet den begrensede tilgjengeligheten! Fans kan registrere seg for salget HER. 

De digitale trofeene vil dynamisk endre utseende etter hvert som sangene øker i antall strømninger. Trofeets nivåer går fra "Launch" og hele veien opp til "Supernova". Se den fullstendige listen over trofeets potensielle stadier nedenfor: 

Launch: 0 strømninger
Orbit: 1M+ strømninger
Lunar: 10M+ strømninger
Solar: 50M+ strømninger
Galaxy: 100M+ strømninger
Supernova: 500M+ strømninger 

Siden "Tattoo" og "Queen of Kings" allerede har passert 50M+ totale strømninger, vil de bli avduket som "Solar"-trofeer ved lanseringen. 

I samarbeid med Centaurify lanserte Universal Music Norge nylig sin aller første NFT-samling på 3 333 digitale trofeer. Lanseringen var en stor suksess, og samlingen ble helt utsolgt på noen få timer. Universal Musics digitale trofé gir eiere eksklusiv gjesteliste-tilgang, og sikrer forsalgsrettigheter til alle fremtidige artistutgivelser, inkludert denne Eurovision-utgivelsen. Trofeet gir også tilgang til eksklusive utgivelser fra artister, et VIP-fellesskap, med enda flere spennende fordeler på vei. Sjekk det ut HER. 

Hold utkikk etter nyheter om kommende samlinger fra artister som K-391, CLMD og Victoria Nadine. 

 

MER OM LOREEN: 

Helt siden sitt store gjennombrudd har Loreen trollbundet fansen med sin nydelig vokal, rørende tekster og kunstneriske tolkninger. Nå som hun går inn i et nytt kapittel i sin musikalske karriere, gjør hun det med en enda sterkere visjon enn noen gang før - nemlig å fortsette å bygge broer mellom ulike kulturer, livssyn og tradisjoner. 

Loreen har et talent for å etterlate et stort inntrykk med musikken sin, og hennes store gjennombrudd med “Euphoria” var intet unntak. Ikke bare stakk hun av med seieren i Eurovision 2012, men låten toppet også listene i mange land. Det kraftfulle refrenget, Loreensuttrykksfulle vokal og den unike scenografien kapret hjerter verden rundt.  

Årets vinnerlåt fra svenske Melodifestivalen, “Tattoo”, er også skrevet av de samme menneskene bak 2012s “Euphoria”. 

 

MER OM ALESSANDRA:  

Allerede som 20-åring har Alessandra trollbundet lyttere med sin sterke vokal og utstråling, og dermed allerede fortjent sin plass som en kommende superstjerne. Alessandra har blomstret og følt seg hjemme på scenen siden hun vant sin aller første sangkonkurranse som seksåring, og hennes ønske om å skrive musikk og opptre på store scener ledet henne til slutt til hennes andre hjem – Norge. 

Et av Alessandras store ønsker i livet er å spre budskapet om egenkjærlighet. Et tema så nært hennes hjerte at hun mener det burde blitt undervist på skolen. Med intensjonen om å inspirere andre til å være selvsikre og snille mot seg selv skrev hun “Queen of Kings”. 

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen

Det tok ikke lang tid før Alessandra ble et norsk husholdningsnavn med utgivelsen av hennes sterke debutsingel, som hittil har sanket inn over svimlende 55 millioner strømninger. 

TikTok har “Queen of Kings” over 250 millioner visninger. Alessandras profil har over 8 millioner likes, i tillegg til 22 millioner totale visninger på YouTube. 

Nå er Alessandra klar for å innta den internasjonale Eurovision-scenen med det sterke låtbidraget“Queen of Kings”. Låten handler om å tørre å være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet:

“Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”. - Alessandra 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Noah Kahan, Sully & Faraz, Lana Del Rey, MIKA, Felix Jaehn, McMartii og Peter Gabriel!1.12.2023 12:06:04 CET | Pressemelding

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode McMartii redder julen! Grammy-nominerte Noah Kahan er tilbake med sitt nyeste duettinnslag fra hans kritikerroste We'll All Be Here Forever deluxe-album, med en ny versjon av "Everywhere, Everything” denne gangen med Gracie Abrams. Dette følger flere andre samarbeid i sammenheng med deluxeversjonen av albumet, med blant annet Hozier og Kacey Musgraves. Lana Del Rey har sluppet en nydelig tolkning av John Denvers «Take Me Home, Country Roads». Låten kommer i kjølevannet av hennes 5 Grammy-nominasjoner som inkluderer; Album Of The Year, Song of the Year, Best Pop Duo/Group Performance, Alternative Music Performance og Alternative Music Album. For aller første gang, gir popstjernen MIKA oss et album som er 100% fransk-språklig. Albumet "Que ta tête fleurisse toujours”, åpner han opp om sine minner og følelser, samtidig som han opprettholder sin unike universelle pop. Med sine ikoniske melodier lykkes Mika nok en gang med å sublimere det franske språ

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom