TUI utvider tilbudet – Her er sommerens reisenyheter

Del
Tidligere i år lanserte TUI en ny hotellplattform der kunder kan bestille hotell over hele verden og eventuelt legge til andre tjenester som opplevelser eller leiebil til reservasjonen sin. TUI utvider stadig ferieutvalget sitt ved å legge til rutebaserte feriepakker. Denne sommeren vil norske reisende ha mange nye destinasjoner å velge mellom. Nyheter for sommersesongen inkluderer flere vakre destinasjoner i Italia og nye reisemål i Hellas. Her er et utvalg reisenyheter denne sommeren.
Sommerens nyheter fra TUI
Sommerens nyheter fra TUI

Hvis du vil se dette innholdet fra www.tui.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nyhet: Rimini – En klassisk Italiensk sommerdestinasjon

Rimini byr på vakre sandstrender, deilig italiensk mat og vin, en gammel bydel og utallige museer. For shopaholics finnes det stilige designbutikker og kjøpesentre. Sør for Rimini ligger den mer eksklusive stranddestinasjonen Riccione, der besøkende kan gå en tur på den trebelagte strandpromenaden under ferien.

 Hvis du vil se dette innholdet fra www.tui.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nyhet: Pittoreske Polignano a Mare

Polignano a Mare er en vakker liten by sør i Italia, i det solfylte "støvelhæl" området i Apulia. Den lille kystbyen med sin rullesteinstrand, krystallklart hav og sjarmerende hus på kanten av en klippe, sies å være den vakreste i Apulia-regionen.

 Hvis du vil se dette innholdet fra www.tui.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nyhet: Naturskjønne Halkidiki

Halvøya Halkidiki ligger nordøst i Hellas og har en mer fredelig og avslappet atmosfære enn de større øyene i den greske øygruppen. De tre "fingrene" på halvøya er litt forskjellige fra hverandre: Kassandra har vakre strender, tavernaer og en fin marina. De fleste av TUIs hoteller ligger på Kassandra-halvøya, men det er også hoteller i byene Kalives og Nea Moudania på fastlandet. Det luksuriøse familiehotellet TUI Blue Lagoon Princess og det luksuriøse voksenhotellet TUI Blue Lagoon Palace ligger begge på stranden i Kalives.

 Hvis du vil se dette innholdet fra www.tui.no, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nyhet: Georgioupolis

Georgioupoli er en liten landsby mellom Chania og Rethymnon på nordkysten av Kreta. Her er kysten hovedsakelig kilometer etter kilometer med gylne sandstrender. Landsbyen har fine små butikker, bakerier og koselige lokale tavernaer. TUIs utvalg inkluderer fem luksuriøse hoteller å velge mellom for en avslappende ferie.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sommerens nyheter fra TUI
Sommerens nyheter fra TUI
Last ned bilde

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI er den ledende reiseoperatøren i verden, og 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI Nordic. I Norge ble TUI etablert i 1973. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom