Skatteetaten

Skatteetaten vil vurdere å forlenge skattemeldingsfristen

Del
Søndag og mandag har det vært ustabilitet ved innlogging på skattemeldingen. Fristen for å sende inn skattemeldingen kan bli forlenget dersom det fortsatt er tekniske problemer tirsdag 2. mai.
Divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal.
Divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal.

 Vi følger hele tiden med på hvor mange som får levert skattemeldingen. I går var det 130.000 som fikk levert den, og klokken 14 ser vi at rundt 50.000 har levert i dag. Vi vil vurdere behov for forlengelse av fristen dersom det fortsatt er tekniske problemer i morgen, sier divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal i Skatteetaten.

 Noen har fått feilmelding når de prøver å logge inn. Det beklager vi. Vårt råd er at hvis du opplever treghet eller feilmelding kan du prøve å oppdatere siden eller prøve igjen senere. Ettersom fristen for levering var på en søndag og fridagen 1. mai er en mandag i år, regnes det ikke som for sent om du leverer innen tirsdag 2. mai, sier Gjengedal.

 Vi har tatt midlertidige grep som sikrer at de som er pålogget får levert skattemeldingen, sier Gjengedal.

 4,2 millioner har mottatt digital skattemelding i år. Så langt har tre millioner sendt inn i sin skattemelding, noe som er det høyeste antallet siden den nye skattemeldingen ble lansert i 2020. Rundt fire millioner har åpnet skattemeldingen.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonsavdelingen i Skatteetaten

E-post: presse@skatteetaten.no

Tel:945 01 000

Bilder

Divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal.
Divisjonsdirektør Marta Johanne Gjengedal.
Last ned bilde

Om Skatteetaten

Skatteetaten
Skatteetaten
Fredrik Selmers vei 4
0663 Oslo

800 80 000http://www.skatteetaten.no

I Skatteetaten jobber vel 7000 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte.

Følg pressemeldinger fra Skatteetaten

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Skatteetaten på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skatteetaten

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye