Mittanbud

Nå skal den hyggeligste håndverkeren kåres

Del
For syvende året på rad skal håndverksbransjen hylles. For fjorårets hyggeligste rørlegger har kåringen betydd mye.

Mandag denne uken gikk startskuddet for kåringen av Norges hyggeligste håndverker 2023, og den hyggeligste håndverkeren i kategoriene Snekker, Tømrer, Rørlegger, Elektriker, Maler, Murer, Lærling og Åpen klasse skal nå stemmes frem. En av de som vet godt hva det vil si å være nominert er rørlegger, Adam Nikolai Hætta, bosatt i Alta. Godt med stemmer under fjorårets nominasjonsrunder førte han til slutt helt til topps i sin klasse.

- Det har vært mange som har kjent meg igjen og det har vært veldig hyggelig. Det er en fin samtalestarter, forteller den blide rørleggeren.

Endrer syn på bransjen

Finalen i årets kåring går av stabelen 23.september, med ingen ringere enn tidligere statsminister Erna Solberg som hovedprisutdeler. At kåringen har mye å si for håndverksbransjen er ikke den blide rørleggeren i tvil om. - Norges Hyggeligste Håndverker er veldig viktig og har nok endret folk sitt syn på bransjen. Som rørlegger er man vant til at mange har et inntrykk av at det eneste vi gjør er å stake kloakk, men det er jo så mye mer enn det folk ser på som bare en drittjobb. Vi har det faktisk gøy. Norges Hyggeligste håndverker har jo blitt mer og mer kjent de siste årene og det er gøy å se at bransjen får en annen status ute blant folk, forteller Hætta.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Mittanbud

Mittanbud
Postboks 155 Sentrum
0102 Oslo

+47 22 00 09 30https://mittanbud.no

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom