– Uvanlig at markedslederen vinner en slik test

Del
Fjordkraft kundeservice er kåret til Norges beste i sin klasse.
Kunderådgiver Carl-Erik Olsen og kundeservicedirektør Irene Fauskanger.
Kunderådgiver Carl-Erik Olsen og kundeservicedirektør Irene Fauskanger.

Torsdag kveld kåret SeeYou vinnerne i Kundeserviceprisen 2023 under et arrangement i Oslo. I kategorien energi gikk Fjordkraft helt til topps, i undersøkelsen best i test, mystery calling. 

Jeg er så utrolig stolt av dette laget vårt! sier kundeservicedirektør i Fjordkraft, Irene Fauskanger. 

Krevende arbeidsforhold 

Hun var selv til stede under utdelingen og forteller at det ligger systematisk arbeid bak denne prisen. 

Selv om vi har stått i en vanskelig tid, prisbildet har vært krevende og kundene har vært fortvilet, leverer vi eksepsjonell service.Vi har hatt mot til å prioritere, mot til å gjøre endringer og mot til å være tro mot våre mål, og det blir vi nå belønnet for. Det er uvanlig at en markedsleder vinner en slik test. Jeg er utrolig stolt, sier Fauskanger. 

Også Fjordkraft-sjef Magnar Øyhovden er fornøyd. 

Jeg er veldig glad for at kunderådgiverne våre får denne anerkjennelsen. Kundeservice har hele tiden lagt ned en imponerende jobb, men har tidvis hatt svært krevende arbeidsforhold og lange ventetider. Det skyldes markedsforhold vi ikke råder over, men også at variabelavtalene våre ikke ga kundene den forutsigbarheten de var ment å gi i høst og i vinter, sier Øyhovden. 

Svarer om mye mer enn strømavtaler 

Fjordkraft vant i kategorien energi, og juryen begrunner seieren slik: «Fjordkraft har vunnet sin klasse ved å ha de mest fornøyde kundene gjennom totalt å være best på mottak, velkomst, dialog, løsning og avslutning på henvendelsen». 

– Dette er utrolig gledelig, spesielt etter en tid med svært høye og varierende strømpriser, store bevegelser i kundemassen og et ekstremt fokus på bransjen. Vi har hatt over en million kundekontakter det siste året, som handler om alt fra strømpris og avtaler til målere, nettleie, solceller og strømstøtte – OG mobil. Vi snakker altså om en gjeng som har høy kunnskap på mange ulike felt, og som leverer gang på gang. Det er imponerende, sier Fauskanger. 

Beste kundeopplevelse 

Mens Fjordkraft vant kundeserviceprisen, var det Gudbrandsdal Energi som vant prisen for Norges beste kundeopplevelse 2023, i kategorien energi. I begrunnelsen heter det at «de eksisterende kundene opplever en høyere tilfredshet enn hos konkurrentene».  

Klassen energi besto av:
Fjordkraft
Fortum
Gudbrandsdal Energi
Ishavskraft
Kraftriket
LOS
Lyse Energi
NorgesEnergi
NTE Strøm
Polar kraft
Smart Energi
Trøndelag kraft
Wattn 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kunderådgiver Carl-Erik Olsen og kundeservicedirektør Irene Fauskanger.
Kunderådgiver Carl-Erik Olsen og kundeservicedirektør Irene Fauskanger.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 35 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fjordkraft er en del av Elmera Group ASA, som inkluderer strømleverandører i Norge, Sverige og Finland, samt teknologi- og tjenesteselskaper knyttet til kraftmarkedet.
Elmera Group ASA er børsnotert.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom