Redningsselskapet

Ny kommunikasjonssjef i Redningsselskapet

Del
Redningsselskapet har ansatt Kristina Brekke Jørgensen som ny kommunikasjonssjef for avdelingen samfunnskommunikasjon.
Kristina Brekke Jørgensen
Kristina Brekke Jørgensen

Jørgensen har lang erfaring innen kommunikasjon. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Valgdirektoratet. I tillegg har hun blant annet jobbet som journalist i NRK, kommunikasjonsrådgiver ved Vestfold fylkeskommune og seniorrådgiver hos Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. 

Hun forteller at det er mye hun gleder seg til i sin nye rolle hos Redningsselskapet. Å komme inn i Redningsselskapet i høysesong er en av dem. Da er det mye folk som er ute på sjøen og høyt trykk i kommunikasjonsavdelingen. Hun skal inngå i mange prosesser blant annet flyttingen av hovedkontoret til RS Noatun i Horten i 2024.

Det blir spennende å jobbe for en beredskapsorganisasjon som Redningsselskapet. Det er så mange spennende områder innenfor den maritime bransjen.

Jørgensen har et personlig forhold til sjø- og båtlivet. Hun har vokst opp med båtpuss om våren og seiltur hele sommeren. Hun og familien prøver å være så mye som mulig ute med båten så snart sesongen er i gang. Hun har i tillegg god erfaring med Redningsselskapet, og legger ikke skjul på at familien har fått hjelp av Redningsselskapet.

— Redningsselskapet er så mangfoldig og gjør så mye forskjellig. Alt fra kursing, beredskap og sommerskole. Redningsselskapet har et utrolig viktig oppdrag - at ingen skal drukne. Og bare gleden man får av å være på vannet i sammenheng med forebygging er en viktig del av det. Er man trygg så har man det gøy. 

Kristina Brekke Jørgensen tiltrer 1.august.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kristina Brekke Jørgensen
Kristina Brekke Jørgensen
Last ned bilde

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet
Redningsselskapet
Drammensveien 288
0283 Oslo

98706757http://www.redningsselskapet.no

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær organisasjon. Vår visjon er «Ingen skal drukne». 

Våre 1 500 redningsmenn og -kvinner bemanner 53 redningsskøyter langs hele kysten og på de to største innsjøene. Vi er ofte de første på stedet når uhellet er ute. 

Følg pressemeldinger fra Redningsselskapet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom