Feriebestillingene strømmer inn hos reisearrangøren TUI – Øker kapasiteten

Del
Salgstall fra TUI viser en salgsøkning på 48% sammenlignet med uken før for årets sommersesong, og hele 152% over salgsnivået for samme uke i 2019. Etterspørselen er så høy at TUI nå har økt kapasiteten til de mest populære reisemålene Kreta, Rhodos, Kypros og Palma fra Oslo i sommer.
Durres Riviera Albania
Durres Riviera Albania

- Bestillingene strømmer inn, og det er ingen tvil om at nordmenn skal til sydligere strøk i sommer. Salgsnivået ligger over det vi så i 2019, og vi har sett oss nødt til å øke kapasiteten for å møte etterspørselen vi ser akkurat nå. Det er fortsatt de største og mest kjente destinasjonene de aller fleste bestiller, men vi ser at rimeligere destinasjoner trender i søk. Spesielt har Albania hatt eventyrlig vekst i interessen brant reiselystne, der antall søk har økt med hele 170% de siste månedene, og salget økte med 25% i forrige uke, sier Nora Aspengren Kommunikasjonssjef i TUI.

Rimelige reisemål trender

Kjente spanske og greske destinasjoner er fortsatt mest populært blant norske reisende, men interessen for rimeligere destinasjoner som Tyrkia, Bulgaria og Albania topper søketrenden akkurat nå. Spesielt har Albania hatt sterk vekst i interessen blant reiselystne, der antall søk har økt med hele 170% de siste månedene, og antall feriebestillinger økte med 25% i forrige uke.

Øker kapasiteten

Den økende etterspørselen gjør at TUI nå setter opp 53 ekstra avganger fra Oslo Lufthavn i sommer til de mest populære destinasjonene Kreta, Rhodos, Kypros og Palma.

Topp 5 Sol- og Stranddestinasjoner:

  1. Kreta
  2. Mallorca
  3. Rhodos
  4. Kypros
  5. Tyrkia

Topp 5 storbyer:

  1. Bologna
  2. Bangkok
  3. Nice
  4. Roma
  5. Barcelona

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Durres Riviera Albania
Durres Riviera Albania
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI er den ledende reiseoperatøren i verden, og 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI Nordic. I Norge ble TUI etablert i 1973. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom