Apollo øker satsingen på barnefamilier

Del
Skreddersydde fasiliteter og høy kundetilfredshet gjør at 5 av 10 barnefamilier som reiser med Apollo velger et Mondo Family-hotell. For å imøtekomme den store etterspørselen lanserer reisearrangøren nå flere nye konsepthoteller for familier.
Apollo åpner flere nye Mondo Family hoteller!
Apollo åpner flere nye Mondo Family hoteller!

Siden Apollo lanserte sitt første Mondo Family i 2014 har etterspørselen økt markant, og tilbudet deretter. I dag tilbyr reisearrangøren 13 rendyrkede familiehotell fordelt på seks ulike land, og med et snitt på 8,8 i kundetilfredshet er de blant hotellene med mest fornøyde kunder.   

- Alle våre konsepthoteller er utviklet i samarbeid med engasjerte, lokale hotelleiere. Vi har også lagt kundenes tilbakemeldinger, ønsker og behov til grunn – og dette har blant annet resultert i at du alltid kan forvente deg både barneklubben Polly & Mino, svømmeskole og et bredt treningstilbud på alle våre Mondo Family-hoteller, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo. 

Hellas – sommerens familiefavoritt 

Hellas utmerker seg som familienes storfavoritt år etter år, derfor er det ikke tilfeldig at det er nettopp her Apollo investerer i samtlige nye konsepthoteller. På det greske fastlandet lanserer reisearrangøren to nye Mondo Family hoteller: Parga Beach i feriebyen Parga, og Ninos Grand Beach Resort i Kanali. Sistnevnte har gjennomgått en helrenovering før sommersesongen og byr på lekre rom med havutsikt og utgang til delt basseng, flere restauranter og den ultimate beliggenheten ved sandstranda Kastrosuki og kort vei til Preveza by.  

På feriefavoritten Kreta ble fjorårets stornyhet, Mondo Family-hotellet Alegria Beach Resort på øyas sørlige kyst, direkte en kjempesuksess. I sommer utvider reisearrangøren satsingen her når de åpner dørene til Alegria on the Hills; et oppskalert søsterhotell som byr på det lille ekstra i form av både komfort og service. 

- Som gjest her unner du deg selv litt ekstra service – som å få fersk bakst fra den lokale bakeren levert på døren hver morgen, eller bestille hjemlevering fra matbutikken. På stranden like nedenfor, som kan skilte med det internasjonale miljømerke Blått Flagg, venter også øremerkede, lekre solsenger. Man kan også benytte seg av alle fasilitetene til Alegria Beach Resort, sier Rivera. 

Familienyhet på Gran Canaria! 

Mens Hellas utmerker seg som familienes sommerfavoritt, er det få reisemål som lokker til seg flere barnefamilier enn Gran Canaria på senhøsten og vinteren. Grunnet øyas enorme mangfold appellerer den til alle uansett preferanse, og barnefamiliene har for lengst lagt sin elsk på feriebyene Meloneras og Maspalomas.  

Førstnevnte huser allerede ett Mondo Family-hotell, Lopesan Baobab. Men grunnet den enorme populariteten har reisearrangøren lenge ønsket seg flere - og nå kan Apollo endelig åpne dørene til Maspalomas Resort by Dunas! 

Som navnet indikerer ligger det nye familiehotellet i populære Maspalomas, med gangavstand til både de eventyrlige sanddynene, golfbanen og solideshoppingmuligheter. Hotellet i seg selv er bygget i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredd utover en koselig hage, og huser blant annet to bassengområder, et plaskebasseng, restaurant, Apollos egne Mondo Café og selvfølgelig alt annet Mondo Family-hotellene skal inkludere. 

- På Gran Canaria finnes det virkelig noe for enhver smak; fra pittoreske småbyer til trendy storbypuls og et hav av opplevelser-, og aktivitetsmuligheter. Vi gleder oss derfor enormt over å kunne tilby enda ett flott familieanlegg på øya,og spesielt i barnevennlige Maspalomas med sin lekre sandstrand, morsomme fornøyelsespark og koselige gågater, sier Rivera. 

 

Dette finnes alltid Apollo Mondo Family: 

  • Club Polly & Mino for barna. 
  • Swim School by Apollo. 
  • Gruppetimerogtreningsrom er inkludert. 
  • Barneseng, barnestologtrille. 
  • Mondo Food & Beverage. 
  • Wifi
  • Direktetransport t/r hotellet

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Apollo åpner flere nye Mondo Family hoteller!
Apollo åpner flere nye Mondo Family hoteller!
Last ned bilde
Alegria on the Hills på Kreta
Alegria on the Hills på Kreta
Last ned bilde
Maspalomas Resort by Dunas på Gran Canaria
Maspalomas Resort by Dunas på Gran Canaria
Last ned bilde
Ninos Grand Beach Resort i Kanali
Ninos Grand Beach Resort i Kanali
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+4721017540http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom