Avinor

Braathens Regional Airlines lanserer ny direkterute fra Oslo til svenske ferieøya Gotland i sommer

Del
Avinor er glade for å kunne ønske Braathens Regional Airlines velkommen tilbake til det norske markedet, og selskapet tilbyr nå en ny direkterute fra Oslo lufthavn til Visby på den svenske ferieøya Gotland. Denne spennende ruten gir nordmenn en enda enklere tilgang til en av Sveriges mest populære sommerdestinasjoner.
Foto: Nikola Johnny Mirkovic
Foto: Nikola Johnny Mirkovic

Nina Julianne Jensen, Key Account Manager i Avinor trafikkutvikling uttaler følgende: "Det er hyggelig å kunne ønske Braathens Regional Airlines velkommen tilbake til Norge, og tilby våre reisende en ny og spennende rute til Visby på Gotland. Braathens er en kjent og positivt assosiert merkevare for nordmenn flest, og med denne ruten vil Oslo og Visby bli knyttet tettere sammen og bli enda mer tilgjengelige som attraktive sommerdestinasjoner."

Braathens Regional Airlines' satsning på en direkterute mellom Oslo og Visby vil gi reisende muligheten til å oppleve alt den svenske ferieøya har å tilby, inkludert historiske severdigheter, fantastisk natur og en rekke kulinariske opplevelser. Den nye direkteruten vil fly to ganger i uken, med priser fra 999kr per person for en enkeltreise.

Avinor er stolte av å samarbeide med Braathens Regional Airlines for å gi reisende en enda bedre opplevelse, og ser frem til å ønske passasjerer velkommen om bord på deres fly i sommer.

Martin Erkenborn, kommersiell sjef på BRA, uttrykker sin glede over å være tilbake i Norge og Oslo, hvor selskapet har sine røtter. Han understreker at lanseringen av den nye direkteruten til Gotland er i tråd med BRA's langsiktige strategi om å styrke sin posisjon også utenfor Sveriges grenser. Erkenborn ser frem til å ønske norske passasjerer velkommen om bord på Braathens Regional Airlines denne sommeren.

Braathens Regional Airlines (BRA) er Sveriges ledende regionale flyselskap og flyr til 18 destinasjoner i Sverige, Danmark, Finland og nå også Norge. Mellom Oslo og Visby flyr BRA med det drivstoffeffektive og mest klimasmarte regionflyet ATR72-600 med plass til 72 passasjerer. Ved bestillingen er det mulig å velge bioflybillett med 50 prosent innblanding av biodrivstoff.

Oslo – Visby

Torsdager kl 11.35

Søndager kl 13.30

Visby – Oslo

Torsdager kl 9.25

Søndager kl 11.20

Nøkkelord

Bilder

Foto: Nikola Johnny Mirkovic
Foto: Nikola Johnny Mirkovic
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Drammensveien 144
0277 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 43 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 2.800 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Konsesjon til ny lufthavn i Bodø19.10.2023 15:11:03 CEST | Pressemelding

Samferdselsdepartementet har gitt Avinor konsesjon for en ny lufthavn i Bodø. Konsesjonen er en av flere tillatelser som er nødvendige for å kunne bygge og ta i bruk lufthavnen. Dette er derfor en viktig milepæl for prosjektet. – Å få på plass konsesjonen er et nytt, viktig skritt på veien mot realiseringen av en ny, fremtidsrettet og bærekraftig lufthavn for Bodø og Nordland, sier Anders Kirsebom, som er konserndirektør Regionale lufthavner i Avinor.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom