Sony Music Norway

Foo Fighters er tilbake med nytt album

Del
Etter et år med enorme tap, selvransakelse og bittersøte minner, er Foo Fighters tilbake med albumet But Here We Are, ute 2. juni via Roswell Records/RCA Records. Første singelen «Rescued» er tilgjengelig i dag.
Foo Fighters - But Here We Are artwork
Foo Fighters - But Here We Are artwork

But Here We Are er et brutalt ærlig og emosjonelt svar på alt Foo Fighters har gått igjennom det siste året. Albumet er et vitnesbyrd om musikkens, vennskapets og familiens helbredende krefter. Modig, skadet og åpen, starter albumet med den nylig utgitte singelen «Rescued», den første av ti låter som spenner om raseri og sorg til ro og aksept, og alt der imellom.

Hør «Rescued» HER

Albumet But Here We Are er produsert av Greg Kurstin og Foo Fighters, og er i nesten like stor grad det ellevte Foo Fighters-albumet som det er det første kapittelet i bandets nye liv. Med et lydbilde som får frem naiviteten til Foo Fighters' debutalbum fra 1995, og flere tiår med modenhet og dybde, er But Here We Are lyden av brødre som finner tilflukt i musikken som brakte dem sammen for 28 år siden. Dette var en terapeutisk prosess så vel som en videreføring av livet.

Track list:

Rescued
Under You
Hearing Voices
But Here We Are
The Glass
Nothing At All
Show Me How
Beyond Me
The Teacher
Rest

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foo Fighters - But Here We Are artwork
Foo Fighters - But Here We Are artwork
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye