Sony Music Norway

Siste kveld med Sandra og Stian!

Del
Sandra Lyng har fått med seg Staysman som feature på «Siste kveld»; låta 15-år gamle Sandra hadde danset til etter å ha sneket seg ut av vinduet og haiket til fest i en Volvo 240. Tilgjengelig fra 21. april.
"Siste kveld" artwork
"Siste kveld" artwork

Hva får du når Hele Norges Sandra Lyng får lyst til å lage festmusikk og inviterer Hele Norges Staysman i studio? Festmusikk med et lite snev av alvor, fordi livet er fylt av kontraster.

«Siste kveld er en låt om å leve som om det er dine siste minutter på jorda. Det er en låt jeg håper kan bidra til å løfte stemningen på fest og ellers. Kanskje spesielt når man har litt vanskelig for å huske at livet alltid er verdt å feire».

I år er det 20 år siden Sandra sjarmerte oss i senk på Idol, og i årene siden har den talentfulle mosjøværingen etablert seg som en folkekjær artist som stadig er innom hitlister og TV-skjermer. I tillegg har hun blitt en foregangsfigur på grunn av sitt enorme engasjement for mental helse. Sandra har sett sine indre demoner i hvitøyet, og er ikke redd for å følge hjertet når hun først finner retningen. Noen ganger fordi hun er inspirert til å endre liv, andre ganger – som nå – fordi hun vil få fart på festen!

«Jeg er så himla inspirert av evnen til å finne glede, latter og moro til tross for at livet ikke alltid er lett. Men det er også en feiring av 15-åringen i meg. Hun som jobba på Esso’n og sneik seg ut av vinduet for å bli med å råne i Volvo 240».

Låten skrev Sandra, som har låtskrivermeritter i inn og utland, sammen med suksessduoen Tobago en kald januardag. 

Helt fra start var de enige om at låten trengte en gjesteartist. 
Og etter hvert ble det tydelig at det ikke var aktuelt med noen andre enn Fredrikstads store – største? – sønn. 
Stian Staysman Thorbjørnsen. 
Stian var ikke vond å be, og vi tør påstå at resultatet er verdens første LDM-duett. 
Låve Dans Musikk.

I et allerede aktivt jubileumsår har Sandra Lyng fått med seg festmusikk-kongen Staysman, og første kveld du kan spille «Siste kveld» blir fredag 21. april. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Siste kveld" artwork
"Siste kveld" artwork
Last ned bilde
Sandra Lyng og Staysman - privat foto
Sandra Lyng og Staysman - privat foto
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

William Gamborg slipper "Hvis"1.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Dagen etter han spilte for 2 x fullstappet Parkteatret i Oslo slipper multitalentet William Gamborg melankolske «Hvis». ««Hvis» handler om en relasjon som går mot slutten, og om all usikkerhet og tanker som oppstår rundt det» - William Gamborg Låten ble skrevet med Henrik Stave og Johan Hessel Jelonek for et år siden, men har ligget urørt på mobilen til William siden. «Jeg gikk nylig gjennom alle låtene mine og fant den igjen, viste den frem på TikTok, og folk digget den like mye som meg! Så da passer det fint å slippe den» - William Gamborg Rett før sommeren lå William Gamborg høyt på topplistene med «Glem meg, men jeg glemmer aldri», i sommer opptrådte han for titusener av mennesker på blant annet VG-lista og Norway Cup og slapp låten «No sense» med sine gode venner Bargee og Makosir. Samtidig har han det siste halvåret turnert med dansegruppa Quick rundt om i verden – nå senest i Pakistan, India og Dubai. Han rundet av 2022 med å være #1 på Spotify med «Oppmerksomhet» med Morgan Sul

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye