SPOTLIGHT KONFERANSEN I STAVANGER 15.APRIL 2023

Del
Children´s Health Defence og Bindersinitiativet organiserer Spotlight Konferansen i Stavanger 15.april 2023.

Vi ser store endringer i økonomi, næringsliv og politikk verden over. De økonomiske systemene nærmer seg mulig kollaps. Er det mulig å forstå det som skjer med våre demokratier?

Tre år med pandemi har hatt en ødeleggende innvirkning over hele verden. Brudd på ytringsfrihet, innføring av strenge tiltak og påbud har ført til personlige lidelser og stor makt og rikdom for en liten elite. Denne konferansen retter søkelyset mot pandemi og medisin, men også mot andre vesentlige fagområder og samfunnsspørsmål. Vi våger å spørre: Finnes det en sammenheng? Er det mulig å se et større bilde? Er demokratiene våre underlagt globale institusjoner og friheten innskrenket?

Spotlight-konferansens målsetting er å bidra med innsikt og bevissthet om ulike sentrale temaer som angår oss alle. Samt å informere om hva som ligger foran oss.

Et panel av norske og internasjonale eksperter fra forskjellige fagområder deltar som foredragsholdere for å dele sin verdifulle kunnskap, blant annet:

- Aseem Malhotra, Kardiolog – var på BBC for å bidra til mindre vaksineskepsis. Så dykket han dypere inn i materien av tall og statistikk fra studier. Han snudde!

- Philippe Kruse – Advokat – presenterer de kommersielle interessene i Verdens Helse Organisasjon

- Halvor Næss – Spesialist i Indremedisin og Nevrologi ved Haukeland Sykehus stilte tidlig spørsmål rundt pandemihåndteringen i Norge

Det blir heldags konferanse som foregår på Hotel Clarion Stavanger i sentrum av Stavanger.

Dette blir en enestående mulighet til å lytte til og møte modige og interessante stemmer som våger å tale der andre tier.

Spotlight-konferansen er et samarbeid mellom norske Bindersinitiativet og den Europeiske avdelingen av amerikanske Children’s Health Defence, hvor Robert Kennedy sitter i styret, han er jo som kjent høyaktuell i disse dager som Presidentkandidat i USA.

Vi arbeider for å fremme grunnleggende verdier som sannhet, frihet og demokrati. Verdier som dessverre er under sterkt press i dag.

Pressen er velkomne til å møte med foredragsholdere i Det Stavangerske Klubbselskap fredag 14.april 14.00-18.00

Kontakter

Forespørsel presse: media@spotcon.org

Bilder

Om BindersInitiativet

BindersInitiativetFølg pressemeldinger fra BindersInitiativet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BindersInitiativet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye