KLP

KLP Eiendom kjøper Munkedamsveien 62B-D

Del
KLP Eiendom har inngått avtale med WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH om kjøp av Wiiv Norway Holding AS, som indirekte eier Munkedamsveien 62B-D. For kjøper er brutto eiendomsverdi i transaksjonen 684 millioner kroner. Overtakelsen er planlagt 24. april 2023.
Munkedamsveien 62B-D
Munkedamsveien 62B-D

Munkedamsveien 62B-D er hovedkontor for Clarksons i Norge. I tillegg benytter Ulna AS en mindre del til barnehage. Årlige leieinntekter er cirka. 31,1 millioner kroner. Det er to bygninger på eiendommen på totalt ca. 6600 kvadratmeter. Hovedbygget er fra 2015 og består av fire etasjer i tillegg til en underetasje. Eiendommen har miljøsertifiseringen BREEAM-NOR Excellent og energiklasse A.

– Vi er godt fornøyde med å ha inngått avtale om kjøp av denne flotte eiendommen. Med dette kjøpet sikrer vi oss et attraktivt bygg i Oslo sentrum som også tilfredsstiller våre miljøkrav på en svært god måte. Eiendommen bidrar også i en viss grad til diversifisering innenfor Oslo, da vi har få bygg i denne delen av sentrum, sier Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i KLP Eiendom.

Kontakter

Bilder

Munkedamsveien 62B-D
Munkedamsveien 62B-D
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.