Apollo gjenåpner to storfavoritter fra Ålesund

Del
Reisearrangøren øker satsingen fra Ålesund, og gjenåpner både sommerens direkterute til Rhodos og høst,- og vinterruten til Gran Canaria. Dermed kan du i år fly direkte fra Vigra til tre feriefavoritter!
I år kan du fly direkte fra Vigra til Gran Canaria med Apollo!
I år kan du fly direkte fra Vigra til Gran Canaria med Apollo!

Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge. Hos Apollo går salget over all forventing, og nærmere 6 av 10 av sommerens reiser er allerede solgt.

Beregninger gjort av reisearrangøren viser at nærmere 50 prosent av alle pakketurer fra Norge i sommer vil gå til Hellas. Kreta markerer seg nok en gang som årets mest populære reisemål og Hellas’ største øy har vært en storfavoritt fra Ålesund i over 20 år. I sommer får hun derimot sterk konkurranse, når Apollo endelig gjenåpner den sterkt etterspurte direkteruten fra Vigra til Rhodos i høysesong. 

- De regionale flyplassene har alltid vært en viktig prioritering for oss og vi jobber kontinuerlig med å imøtekomme de reisendes ønsker og behov. Savnet etter Rhodos har vært stort fra Ålesund, så vi er ekstra glade for å få denne ruten opp igjen i sommer, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Gran Canaria endelig tilbake

Sommeren er derimot ikke den eneste sesongen som får seg et oppsving i år. Apollo kommer også med en stor gladnyhet for høsten og vinteren: Gran Canaria er tilbake! 

Første direkteflyvning fra Vigra til Gran Canaria går allerede 7. oktober – og sesongen vil vare helt til 30. mars. Dermed kan sunnmøringene tilbringe både høstferien-, juleferien, vinterferien og påskeferien under palmene.

- Det er lite som slår Kanariøyene om vinteren, og Gran Canaria er den mest allsidige av dem alle. Her venter et kontinent i miniatyr med behagelige temperaturer, fantastiske hotellanlegg, uslåelig god mat og et bredt utvalg av opplevelser. Øyas store mangfold gjør dessuten at alle kan finne sitt ferieparadis her – enten man reiser med eller uten barn, vil ha luksus eller genuint, en ferie full av aktivitet eller total avkobling, sier Rivera.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser kan man gjennom Apollo også kjøpe kun flybilletter til de populære reisemålene. 

Se hele Apollos tilbud fra Vigra her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I år kan du fly direkte fra Vigra til Gran Canaria med Apollo!
I år kan du fly direkte fra Vigra til Gran Canaria med Apollo!
Last ned bilde
Apollo gjenåpner direkteruten fra Vigra til Gran Canaria
Apollo gjenåpner direkteruten fra Vigra til Gran Canaria
Last ned bilde
Rhodos er tilbake i Apollos sommerprogram fra Ålesund
Rhodos er tilbake i Apollos sommerprogram fra Ålesund
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+4721017540http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom