EL og IT Forbundet

Geir Ove Kulseth ny forbundsleder for EL og IT Forbundet

Del
Etter en debatt på nesten tre timer, med over 80 innlegg og en opptelling av 272 stemmer ble resultatet klart; Geir Ove Kulseth er ny forbundsleder.
Nyvalgt leder Geir Ove Kulseth. Foto: Haakon Eltvik.
Nyvalgt leder Geir Ove Kulseth. Foto: Haakon Eltvik.

Under årets landsmøte i EL og IT Forbundet blir forbundsleder Jan Olav Andersen og nestleder Vidar Hennum takket av. Nå går leder-klubben over til trønderen Geir Ove Kulseth, som siden 2017 har vært forbundssekretær i forbundet.

– Tusen takk for tilliten og støtten, jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som leder, sa Kulseth fornøyde.

Han startet som lærling i 1999, men noen år etter fikk han sitt første verv i ungdomsutvalget. Det var første skritt i en vei som skulle lede han til tillitsverv i klubb, distrikt, fagforening og organisasjonssekretær i Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag.

Nå skal han lede LOs sjette største forbund, og blir med det også den nest yngste lederen blant LO sine 25 forbund.

– Vi går inn i en ny tid, og allerede søndag morgen skal det nye forbundsstyret starte arbeidet. Framover skal jeg også snakke med hvert distrikt og organisasjonsledd.  For vi skal bringe organisasjonen sammen, og hjelpe hverandre til å nå våre mål, fortalte han salen.

Med seg på laget har han Morten Bildøy som nestleder, mens Bjørn Fornes, Monica Derbakk og Odd-Helge Reppe fortsetter som henholdsvis forhandlingsleder, utviklingsleder og hovedkasserer.

Rettelse: I den første versjonen sto det at EL og IT Forbundet var den femte største innad i LO, men det riktige er at forbundet er den sjette største.  Vi beklager til NTL (som er den femte største) for vår kommunikasjonsrådgivers midlertidige storhetsvanvidd. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nyvalgt leder Geir Ove Kulseth. Foto: Haakon Eltvik.
Nyvalgt leder Geir Ove Kulseth. Foto: Haakon Eltvik.
Last ned bilde

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet
EL og IT Forbundet
Torggata 12, 8 etg., 0181 Oslo
0168 Oslo

23063400http://www.elogit.no

EL og IT Forbundet har 38 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye