DLA Piper

Gjør comeback i DLA Piper – Vibeke Martine Søvik Lindberg ny partner i Bank- og finansavdelingen

Del
DLA Piper fortsetter sin vekst og posisjonering i Norge med ytterligere partnerrekrutteringer. Det er med stor glede vi kan kunngjøre at Vibeke Martine Søvik Lindberg tiltrer som partner i firmaets bank- og finansavdeling.

- Konsekvenser etter uroen i Europa, det utfordrende energimarkedet og muligheten til å bli en del av et stort internasjonalt advokatselskap, er de viktigste årsakene til at jeg velger DLA Piper, forteller Vibeke Martine Søvik Lindberg.

Etter over 10 år som in-house advokat og nestleder i juridisk avdeling i Danske Bank, norsk filial, går Søvik Lindberg nå tilbake til DLA Piper og går inn som partner i firmaets bank- og finansavdeling og supplerer eksisterende partnere Erik Ramm, Børge Grøttjord og Camilla Wollan.

- Finansmarkedene er i høyeste grad påvirket av invasjonen av Ukraina, inflasjon, rentebevegelser og energimangel. Virksomheter i inn- og utland trenger bistand til å strukturere, restrukturere og forhandle. Det er krevende å manøvrere i slike utfordrende og skiftende markeder hvor også det regulatoriske rammeverket blir stadig mer komplekst og omfattende. Jeg er sikker på at jeg kan bidra godt i DLA Piper, overfor både eksisterende, men også nye kunder. Jeg gleder meg til å bli en del av teamet, sier Søvik Lindberg, som understreker at hun forlater Danske Bank med vemod.

- Jeg har hatt fantastiske 10 år sammen med veldig flinke kolleger, men det var umulig å si nei til en slik mulighet. Firmaets sterke lokale kompetanse koblet med det å være en del av et stort globalt selskap, med spisskompetanse og erfaring fra alle av verdens største finanssentre gjør DLA Piper helt unikt i norsk advokatsammenheng. Jeg ser frem å utvikle advokatfirmaet videre og ønsker å bidra til at vi tar en tydeligere posisjon i det norske advokatmarkedet, sier hun.

I tillegg til å bli en del av DLA Pipers solide finansteam, vil hun også bistå klienter med finansregulatoriske spørsmål, og sammen med medpartnere Mohsin Ramani og Hugo Munthe-Kaas arbeide innenfor sjørett, forsikring og sanksjoner.

- Ingen andre advokatselskap kan matche vår internasjonale størrelse og utbredelse. I DLA Piper er vi 6600 advokater på fem kontinent, og vi kan veldig raskt sette sammen cross-border team for våre klienter, tilpasset sak, klient og oppdragets kompleksitet. Slik vi ser det, så setter vi verden på Norgeskartet. Vi har opplevd solid økning i oppdragsmengde i senere år, og en sterk dreining mot flere større og komplekse transaksjoner som krever kompetanse og erfaring fra markeder i Norge, men også utenfor Norges landegrenser. Vi har derfor lenge lett etter noen med så solid bank, finans og finansregulatorisk kompetanse og erfaring som Vibeke Martine Søvik Lindberg har. Vi er utrolig stolte av få henne tilbake i DLA Piper Norway. Uten tvil en solid forsterkning av DLA Piper i Norge, sier Country Managing Partner Kjetil H. Johansen

Vibeke Martine Søvik Lindberg tiltrer formelt som partner i DLA Piper Norway fra 1. mars 2023.

Kontakter

Bilder

Om DLA Piper

DLA Piper
DLA Piper
Bryggegata 6
0250 Oslo

+47 24 13 15 00http://www.dlapiper.no

DLA Piper er et globalt advokatfirma med tilstedeværelse i mer enn 40 land. Firmaet representerer klienter i en større geografisk og faglig utstrekning enn noe annet advokatfirma i verden. Ved kontoret på Aker Brygge i Oslo tilbys tjenester innenfor alle forretningsjuridiske områder til norske og internasjonale selskaper. For mer informasjon: www.dlapiper.no. For ytterligere informasjon om DLA Piper globalt: www.dlapiper.com

Følg pressemeldinger fra DLA Piper

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra DLA Piper

DLA Piper med ytterligere forsterking av sitt forsikrings- og tvisteløsningsteam31.1.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

DLA Piper er i sterk vekst i Norge og i Norden og opplever en stadig økende etterspørsel av advokattjenester innenfor forsikringsrett og tvisteløsning. DLA Pipers tvisteløsningsteam ble i 2022 styrket med to nye partnere. Nå øker teamet ytterligere med rekrutteringen av en ny partner. Vi er glade for å kunne ønske Mohsin Ramani velkommen som ny partner fra 1. februar 2023.

DLA Piper girer opp satsingen innenfor tvisteløsning og immaterialrett22.8.2022 08:56:22 CEST | Pressemelding

Etter en kraftig økning i etterspørselen av advokattjenester innenfor tvisteløsning og immaterialrett, styrker nå advokatfirmaet DLA Piper seg med tre nye partnere i Norge. Tage Brigt A. Skoghøy og Ørjan Salvesen Haukaas vil inngå i DLA Pipers team for tvisteløsning, og Lill Grimstad vil inngå i firmaets avdeling for immaterialrett og teknologi. Samtidig har også Christian Grande tiltrådt som ny markedssjef.

2021 ble et rekordår for globale datasenter-investeringer17.6.2022 14:21:23 CEST | Pressemelding

Globale datasenter-investeringer mer enn doblet seg i 2021 sammenlignet med 2020. De samlede investeringene økte fra USD 24,4 milliarder i 2020 til USD 59,5 milliarder i 2021. Videre økte antallet datasentertransaksjoner med 64 % i samme periode, opp fra 69 transaksjoner i 2020 til 117 i 2021, ifølge en rapport utgitt av det globale advokatfirmaet DLA Piper. 100 toppledere som operer innen sektoren, både investorer, långivere, drivere og utviklere, fra hele verden har deltatt i undersøkelsen som danner grunnlag for rapporten.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom