Volkswagen Nyttekjøretøy

Ny direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller

Del
Fredrik Matheson blir ny direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy. Han kommer fra egne rekker i Harald A. Møller AS, hvor han i dag er direktør for flåtesalg.
Fredrik Matheson, påtroppende direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS
Fredrik Matheson, påtroppende direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS

Endelig tidspunkt for når Matheson (40) trer inn i sin nye rolle avklares etter hvert, og da erstatter han Håkon Wirak som nylig ble daglig leder for Møller Bil Bryn.

- Et offensivt satsende Volkswagen Nyttekjøretøy skal gjenerobre tittelen «Norges største varebilmerke», og samtidig lede an i elektrifiseringen av varebilsegmentet. Det krever en offensiv leder, og det er Fredrik. Han har de beste forutsetninger for å bygge Volkswagen Nyttekjøretøy videre, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør for Harald A. Møller AS.

Fredrik Matheson har jobbet fire år i Harald A. Møller, og har tidligere blant annet vært flåtedirektør i AVIS i Norge. Nå ser han frem til nye utfordringer hos Norges største bilimportør.

- Jeg kjenner allerede både avdelingen, merkevaren og markedet godt. Nå gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent med forhandlerapparatet, etter å ha sett på nært hold hvilket avgjørende konkurransefortrinn de utgjør for Volkswagen Nyttekjøretøy, sier Fredrik Matheson, påtroppende direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS.

Som direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy, blir Matheson toneangivende i Harald A. Møllers ambisjoner om et enda sterkere grep om posisjonen som Norges ledende totalleverandør i nyttekjøretøy-markedet. Denne strategien var bakgrunnen for et nylig oppkjøp av Iseveien Services AS, som doblet kapasiteten for ombygg og tilpasning av nyttekjøretøy i egen regi.

Med økt kapasitet og mer effektive prosesser, og komplette løsninger med fulle garantier både på bil og ombygg, tilbyr Volkswagen Nyttekjøretøy i praksis en «one stop shop» for alle kunder, og én kontakt for hele totalleveransen.

Parallelt med offensive grep i den norske Nyttekjøretøy-organisasjonen, ruller Nyttekjøretøy-fabrikken i Hannover ut en stadig mer offensiv strategi for elektrifisering. Volkswagen ID. Buzz Cargo har allerede bidratt til en kraftig økning i elbil-salget på varebil-siden.

- Bilbransjen opplever utfordringer i likhet med mange andre deler av samfunnet og næringslivet, men Volkswagen Nyttekjøretøy har gode forutsetninger for å være toneangivende i varebilmarkedet også i fremtiden. Jeg gleder meg til å starte samarbeidet med en offensivt satsende fabrikk og et sultent og veldig kompetent apparat her i det norske markedet, sier Matheson.


Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, Volkswagen Nyttekjøretøy, har totalt 73 norske forhandlere og 81 merkeverksteder spredt over hele landet.

Kontakter

Bilder

Fredrik Matheson, påtroppende direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS
Fredrik Matheson, påtroppende direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom