Universal Music Norge

Ny musikk fra Victoria Nadine, Karol G, Lil Wayne, Kali Uchis og Gus Polden

Del

Victoria Nadine med åpenhjertig og sår låt om kjærligheten


Gus Polden slipper debutalbumet, PANORAMA


Eggi slipper debut-EP'en "Sjelen Er Bevart"Den grammy-vinnende flerspråklige superstjernen Kali Uchis er klar med singelen "Moonlight"Albumet hennes Red Moon In Venus slippes fredag 3. mars I tillegg til låtslipp er Uchis blant headlinerne under årets Coachella, Lollapalooza i Chile, Argentina og Brasil og EstéreoPicnic i Colombia, med enda flere live-datoer på vei.
Karol Gs musikk har satt avtrykk på latinsk popkultur og resten av verden. Hennes sterke tekster taler ikke bare for mangfold og inkludering, men bryter også grenser og språkbarrierer. Noe som gjør henne til verdens største kvinnelige latin-artist, og låten hennes "Provenca" var globalt den mest streamede Universal-låten i fjor. Hennes nye album som heter Mañana Sera Bonito ble sluppet i dag, sammen med en musikkvideo til låten "TQG" featuring Shakira.
Den unge Gracie Abrams slapp i dag sitt debutalbum Good Riddance, som er produsert og medskrevet av Aaron Dessner fra The National. Albumet tar lytterne med på en emosjonell reise gjennom Abrams' erfaringer med et brudd i en relasjon. Med presisjon og følelse i både tekster og vokal, viser den 23 år gamle artisten et nytt nivå av ærlighet og selvtillit.
Em Beihold hadde suksess med viral-låten "Numb Little Bug" i 2022, og er for tiden aktuell som duettpartner på Stephen Sanchez’ hit "Until I Found You"I dag kom den nye singelen "Roller Coasters Make Me Sad".
Lil Wayne er ute med "Kant Nobody" som er produsert av SwizzBeatz. Med seg på låten har han avdøde DMX. Wayne er i gang med å forberede utgivelsen av Tha Carter 6, som antas å komme ut senere i år. "I can’t believe we’re at Carter 6. My fans know I give my all. Go listen to my last feature and know it’s gonna be a thousand times better than that". - Lil Wayne.
Den Grammy-nominerte brødre trioen Jonas Brothers er tilbake med sin etterlengtede nye singel "Wings". Låten markerer starten på en ny æra for bandet og er den første singelen fra deres sjette studioalbum, The Album, som er en av årets mest etterlengtede utgivelser og vil være tilgjengelig 12. mai.
Emilie Nicolas er klar med en ny video til "Everyday", filmet i nydelige omgivelser i Bakkehaugen kirke på Tåsen i Oslo. Videoen er filmet og regissert av Brusjan, med Thomas Kongshavn på gitar og Peder Varkøy på orgel. Se videoen HER.
Molly Hammar befestet sin posisjon som en av Sveriges største artister da hun i høst gjorde stor suksess i Mycket Bättre, inkludert førsteplassen på de svenske singel- og Spotifylistene i fire uker. I dag har hun sluppet singelen "All My Friends", og tidligere denne uka ble hun annonsert som support for Emma Steinbakken på hennes konserter på Rockefeller i april. Låten er skrevet sammen med blant andre Jocke Berg.
Halsey har i dag sluppet fan favoritten "Die 4 Me". Låten ble påbegynt da Halsey jobbet med Manic albumet og et vers endte opp på Post Malones låt "Die For Me" fra Hollywood’s Bleeding albumet. Låten har imidlertid blitt spilt live og fansens reaksjoner på sangen inspirerte Halsey til å gjøre den ferdig.
San Diego indie-pop bandet almost monday slipper sin første singel for 2023, "only wanna dance". Sangen ble sluppet sammen med en musikkvideo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Popsensasjonen Dagny annonserer at hun slipper albumet «ELLE» 7. juni27.5.2024 20:46:00 CEST | Pressemelding

Dagny annonserer i dag at hun slipper albumet «ELLE» den 7. juni. «ELLE» er den etterlengtede oppfølgeren til debutalbumet "Strangers / Lovers" fra 2020. "ELLE" vil inneholde de utgitte singlene "Strawberry Dream", "Heartbreak In The Making", "Same Again (For Love)" og "Ray-Bans", samt fire helt nye later. Det nye prosjektet følger opp hennes utsolgte europaturné fra april i år, med konserter på bl.a. London O2 Academy, og hennes utsolgte konsert med 10,000 fans i Oslo Spektrum i november 2023. I sommer står Dagny på scenen på 20 festivaler rundt om i Europa, på OverOslo, Jugendfest, Rakettnatt og Festningen for å nevne noen i Norge, og hun varmer opp for Jess Glynne i juni. På «ELLE», har Dagny samarbeidet med låtskrivere som Nick Hahn (Rita Ora, Sigrid), Mozella (Miley Cyrus, Rihanna), Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen), Cato Sundberg and Kent Sundberg og Maria Hazell (Mabel, ALMA). Instagram: @dagnymusic TikTok: @dagnymusic Twitter: @dagnymusic Facebook: /dagnymusic

Ny musikk fra Astrid S, Nelly Furtado, Imagine Dragons, Alessandra, Jeremy Zucker samt album fra Vince Staples24.5.2024 10:07:09 CEST | Pressemelding

Astrid S slipper albumet Joyride – ute i dag! Alessandra slipper befriende dancelåt - “Supposed To Be”! ZadeKing lanserer ny feelgood musikk for å spre glede og optimisme i sommervarmen Daniel Owen slipper sin mest personlige låt hittil – “Ukjente refleksjoner” Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show Grammy-vinner og superstjerne Nelly Furtado er i dag ute med ny musikk sammen med Tove Lo og SG Lewis. "Love Bites" er skrevet av Furtado sammen med Lo og SG Lewis, og produsert av sistnevnte.“I felt called back to music from the DJ community. DJs were remixing my songs at concerts, clubs, and on social media, and I realized how much people like to dance and escape to my music. It’s the healthiest vice you can have, and I love the opportunity to write music that lets people escape more than anything” - Nelly Furtado. I dag slapp Imagine Dragons den nye låten “Nice To Meet You”. Låten blir å finne på deres nye album LOOM som er ute 28. juni. LOOM slippe

Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show24.5.2024 08:30:00 CEST | Pressemelding

Stjerneskuddet Ida Sofie kjemper om en plass på scenen under årets VG-lista Topp 40 med klassikeren «What’s In It For Me» (Amy Diamonds monsterhit fra 2005) -nå i tropisk drakt! I regi av VG og Radio Topp 40, konkurrerer tre artister, med hvert sitt plateselskap i ryggen, om heder, ære og pangstart av karrieren, i konkurransen «VG-Lista Topp 40 Feat You». Tønsbergsjenta har sanket tusenvis av views og likes på TikTok de siste årene med sin sjarm, humor og talent, og håper nå at folket vil stemme henne hele veien til scenen på Rådhusplassen 21. juni. “Det er utrolig gøy å ha blitt stemt frem som en av tre i denne konkurransen, og jeg er så klar for å sette i gang med siste innspurt. Det å stå på scenen under årets VG lista Topp 40 hadde vært en drøm og en vanvittig opplevelse, så jeg håper de som hører på har lyst til å stemme på meg og sangen min.” Ida Sofie har vokst opp som gårdsjente på tettstedet Baråker utenfor Tønsberg. Hun har drevet med dans og sang siden hun var liten, og bor

Astrid S slipper albumet Joyride – ute 24. mai!23.5.2024 14:00:00 CEST | Pressemelding

Astrid S slipper sitt andrealbum «Joyride» 24. mai. Popstjernen beviser stadig at hun er en artist på toppen av karrieren. Hun er en av Norges mest strømmede artister - Med over 5 milliarder strømninger av hitlåter som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «It's OK if you forget me», er hun en global popstjerne med utsolgte verdensturnéer og flere priser i bagasjen, inkludert Spellemann og MTV. Hun har tidligere samarbeidet med talenter som JP Cooper, Shawn Mendes og NOTD. Men kanskje enda viktigere – hun har alltid vært i førersetet, gjort alt på sine egne premisser, skrevet og produsert sine egne låter samt regissert sine egne musikkvideoer. Hør Joyride HER Andrealbumet Joyride tar oss med tilbake til der det hele startet. Ideen om tilbakevendende bilreferanser som rammen for albumet ble født ut av Astrid sine barndomsminner og de mange bilturene gjennom den norske landsbygda med faren hennes i oppveksten. De hørte på band som The Killers, Fleetwood Mac, Coldplay og HAIM, tidlige

Alessandra slipper befriende dancelåt: Supposed To Be!23.5.2024 13:30:00 CEST | Pressemelding

Alessandra følger opp sin debut-EP med et fyrverkeri av en låt, «Supposed To Be», ute 24. mai! «Supposed To Be» blir tjengelig HER kl. 00:01! Etter et svært travelt og suksessfullt år, med slipp av debut-EPen «Best Year Of My Life» og en nesten helt utsolgt Europa-turné, følger Alessandra allerede opp med en perfekt og befriende låt for dansegulvet. «Tittelen sier alt for meg! Låten handler om friheten av å være seg selv og av å være stolt av hvem man er. For meg så representerer sangen hvordan livet mitt endret seg etter å ha flyttet fra Italia til Norge. Prosessen av å bo alene og virkelig finne ut av hvem man vil være er jeg stolt av, og denne låten representerer akkurat det. Jeg håper denne sangen kan hjelpe folk å omfavne både sine gode og dårlige sider, og skape en connection med LGBTQ+ samfunnet med beskjeden om egenkjærlighet og friheten av å kunne være seg selv og elske akkurat hvem man vil. Love is love!» - Alessandra I februar stakk Alessandra av med to gjeve nominasjoner ti

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye