Norges Jeger- og Fiskerforbund

Velkommen til NM i isfiske på Gran

Del
Helgen 4. - 5. mars skal Norges beste isfiskere kåres. Norges Jeger- og Fiskerforbund og Gran Jeger- og fiskerforening inviterer til NM isfiske.
Istockphoto
Istockphoto

Hvert år samles det til NM isfiske. For mange isfiskere er Norgesmesterskap i isfiske høydepunktet i en lang isfiskesesong. I 2022 deltok over 240 ivrige fiskere i norgesmesterskapet, og det er ventet like mange interesserte i år. 

Helgen 4.-5. mars inviteres det altså til årets NM isfiske på Gran på Hadeland. Konkurransen arrangeres på vannene Våja/Vassbråa. Abbor og sik er tellende arter, og finnes i godt antall i de to innsjøene.

Norgesmesterskapet er en åpen konkurranse, så her kan alle som er medlem i en jeger- og fiskerforening tilknyttet NJFF delta. Det konkurreres individuelt i ulike klasser, i tillegg til lagkonkurranse. Lørdag er det lagkonkurranse, og helga avsluttes med individuell konkurranse på søndag. 

Barn er spesielt velkomne, og arrangørene stiller med instruksjon og utstyr på søndag for de som ønsker det. Det fyres i bålpanner og det kokes kaffe og lages mat. Det legges kort og godt opp til et par hyggelige dager i sosialt lag på isen. 

Les mer detaljer rundt NM-isfiske her

Kontakter

Bilder

Istockphoto
Istockphoto
Last ned bilde

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye