TUI lanserer ny hotellplattform – Nå kan du velge mellom tusenvis av hoteller over hele verden

Del
TUI lanserer nå sin nye hotellplattform i Norge, som gir feriesøkende nordmenn tilgang til tusenvis av hoteller over hele verden. Lanseringen markerer et stort skritt på veien mot å bli en fullverdig opplevelsesplattform, i tillegg til det de fleste kjenner som «klassisk charter».
TUI
TUI

Ordet "charter" og TUI er sterkt knyttet sammen. Dette vil fortsatt være tilfelle i fremtiden, men selskapet vil tilby veldig mye mer. Ifølge TUI utgjør pakkereiser med charter ca. 20 prosent av det nordiske reisemarkedet, mens de resterende 80 prosentene er alt annet, og det er her TUI nå rigger seg for konkurranse.

- Charter er kjerneproduktet vårt. Vi fortsetter å investere i konseptene våre, spesielt for barnefamilier og voksne par. Men vi vil også inn i det store reisemarkedet som finnes der ute. Vi vil ikke bare være ansvarlige for gjestenes en-ukes sommerferie eller vinterferie. Vi skal gi våre gjester mulighet til å velge en langhelg i Paris, fire-dagers tur til New York, kun hotell på Bali, konsertbilletter i Lappland eller skiferie i Alpene, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI Nordic.

Plattformen lar reiseselskapets kunder bestille kun hotellovernatting hvor enn de ønsker, med et tilbud som er bredere enn det noen gang har vært. Så er det opp til dem selv om de vil bestille en annen komponent av ferien sin gjennom TUI.

Sikkerhet slår pris

TUI starter med å gi sine norske kunder tilgang til omtrent 9 500 hoteller, ved utgangen av året er målet at antallet skal være 30 000 og økende. Reisegiganten planlegger ikke å konkurrere på pris, heller kvalitet og sikkerhet.

- Vi ønsker ikke å begi oss inn i en priskrig, vi skal tilby gode reiseopplevelser. Jeg sier ikke at vi er billigere eller dyrere en andre, og det er heller ikke det som er viktig for meg. Hvis du kjøper to eller flere komponenter av ferien din hos oss, så er du beskyttet av pakkereiseloven og vi er her for å hjelpe hvis noe går galt. Vi vet at kunder nå mer enn noen gang, er opptatt av sikkerheten vi kan tilby, sier Tommy Serban.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Nordic er med en markedsandel på 25 % den ledende aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. 

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom