Foreningen Ridderrennet

Ridderrennet med nytt sponsorsamarbeid

Del
Ridderrennet inngår samarbeid med Coop Øst. Samarbeidet skal bidra til ytterligere utvikling av Foreningen Ridderrennets aktiviteter.
Foto: Ridderrennet
Foto: Ridderrennet

– Vi er glade og stolte over for at Coop blir en del av sponsorlauget, og det er spesielt viktig for oss at det er nettopp Coop Øst som inngår dette samarbeidet. Sammen skal vi ivareta og videreutvikle foreningens aktiviteter for mennesker med funksjonsnedsettelser og fortsette å fremme verdien av gode møteplasser og læringsarenaer, sier generalsekretær i Foreningen Ridderrennet Anne-Kristin Wadahl.

Coop Øst har en lokal forankring til Valdres hvor Foreningen Ridderrennets arrangementer gjennomføres. Coop og Ridderrennet har i første omgang signert en ettårig avtale, men begge parter er interessert i å forlenge og potensielt utvide samarbeidet ut over 2023.

– Ridderrennet har vært en del av denne regionen siden 1964, og arrangementet har utviklet et bredt spekter av aktiviteter vi ønsker å bidra inn i, sier Tore Tjomsland administrerende direktør i Coop Øst.

I tillegg til at Coop Øst er opptatt av et sterkt lokalt samfunnsengasjement, har Coop og Coop Øst en lang tradisjon som sponsor for idretten. 

— For oss dreier ikke dette kun seg om tradisjonelt sponsorat. Dette handler om kampen for like muligheter i idretten uansett kjønn, funksjonsevne, kulturell bakgrunn eller økonomi. Innsatsen som Ridderrennet har lagt ned i flere tiår har vært uvurderlig for titusener av mennesker, og det organisasjonen representerer av verdier stiller vi oss svært gjerne bak. Vi er derfor en stolt sponser av arrangementene i regi av Foreningen Ridderennet, sier Tjomsland.

Wadahl og Foreningen Ridderrennet er svært fornøyd med samarbeidet.

– For oss var det viktig å få inn en sponsor som kjenner seg igjen i våre verdier og de historiene vi prøver å formidle gjennom våre aktiviteter. Vi ser fram til fram til å gjennomføre årets arrangementer med en ny, trygg og verdibevisst samarbeidspartner ombord, sier Wadahl.

Bilder

Foto: Ridderrennet
Foto: Ridderrennet
Last ned bilde
Foto: Ridderrennet
Foto: Ridderrennet
Last ned bilde
Foto: Ridderrennet
Foto: Ridderrennet
Last ned bilde
Foto: Ridderrennet Uansett hvem vi er så trenger vi alle sammen ledsagere i livet. Og verdien av samspillet mellom ledsagere og deltakerne på våre arrangementer er så mye mer enn 1+1. Noen knytter vennskap for livet og alle kjenner på gleden av å møte mennesker som er ulike dem selv og å lære av hverandre.

Alle våre arrangementer er satt opp med ledsagertjeneste gjennom vårt samarbeid med utdanningsinstitusjoner i Norge. Vi inngår som en del av pensum hvor studenter i fag for fysisk aktivitet og helse får praktisk opplæring gjennom ledsagertjenesten. Alt under god kontroll fra skolen og i samarbeid med oss. Våre frivillige og instruktører har mange års erfaring fra idrett og tilrettelagte tilbud. I tillegg har vi et faglig samarbeid med relevante særforbund i Norges Idrettsforbund
Foto: Ridderrennet Uansett hvem vi er så trenger vi alle sammen ledsagere i livet. Og verdien av samspillet mellom ledsagere og deltakerne på våre arrangementer er så mye mer enn 1+1. Noen knytter vennskap for livet og alle kjenner på gleden av å møte mennesker som er ulike dem selv og å lære av hverandre. Alle våre arrangementer er satt opp med ledsagertjeneste gjennom vårt samarbeid med utdanningsinstitusjoner i Norge. Vi inngår som en del av pensum hvor studenter i fag for fysisk aktivitet og helse får praktisk opplæring gjennom ledsagertjenesten. Alt under god kontroll fra skolen og i samarbeid med oss. Våre frivillige og instruktører har mange års erfaring fra idrett og tilrettelagte tilbud. I tillegg har vi et faglig samarbeid med relevante særforbund i Norges Idrettsforbund
Last ned bilde
Foto: Ridderrenet
Foto: Ridderrenet
Last ned bilde

Om Foreningen Ridderrennet

Foreningen Ridderrennet
Foreningen Ridderrennet
Idrettens Hus, Sognsveien 73
0840 Oslo

21 02 90 37http://www.ridderrennet.no/

Om Foreningen Ridderrennet

Ridderrennet har eksistert siden 1964. Det som startet med et skirenn for blinde har utviklet seg til å bli verdens største årlige vintersportsuke for og med personer med fysisk funksjonsnedsettelser - Ridderuka. I tillegg arrangerer Foreningen Ridderrennet Barnas Ridderuke, Riddercamp og BikeRiddercamp. 

 

Om Coop Øst

Coop Øst SA er landets største samvirkelag og har nær 500 000 medeiere, og 2 849 ansatte. Coop Øst driver virksomhet i Viken, Oslo og Innlandet, og er tilsluttet fellesorganisasjonen Coop Norge SA. Gjennom sitt sponsorarbeid ønsker Coop Øst å gi noe tilbake til samfunnet, og ønsker å bidra til å tilrettelegge for et meningsfullt aktivitetstilbud for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Foreningen Ridderrennet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Foreningen Ridderrennet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Foreningen Ridderrennet

Klart for generalforsamling i Foreningen Ridderrennet8.11.2022 09:23:20 CET | Pressemelding

Ridderuka 2023 arrangeres 19. - 26. mars på Beitostølen med det 58. Ridderrennet som høydepunkt. Ridderrennet fikk ikke plass på statsbudsjettet og går inn i 2023 med en usikker finansiell situasjon. Dette skal diskuteres med medlemmene på generalforsamlingen den 21. november. Tom Bratlie innstilles som styreleder i Foreningen Ridderrennet mens Siv Jensen og Mariann Marthinsen foreslås som nye styremedlemmer. (Ullevål, Oslo) – Ridderrennet har eksistert siden 1964. Det som startet med et skirenn for blinde har utviklet seg til å bli Ridderuka – verdens største årlige vintersportsuke for personer med fysisk funksjonsnedsettelse. I tillegg arrangerer foreningen Barnas Ridderuke, Riddercamp og BikeRiddercamp. Foreningen Ridderrennet bygger på grunnlegger Erling Stordals filosofi og verdier. Visjonen er «Å gjøre det mulige mulig», gjennom å bygge virksomheten på likeverd, respekt og frivillighet. Nåværende styreleder Håkon Gisholt har sittet i styret for Foreningen Ridderrennet siden 2014

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom