Ticket Feriereiser

Hit reiser vi i vinterferien

Del
Mange ønsker å legge vinteren bak seg i en uke - og tyvstartet våren. Sol og bading frister oss mest på vinterferiereiser med Gran Canaria, Tenerife og Bangkok på toppen. Storbyer er også populære reisemål der London, Barcelona og Riga klatrer på topplisten, ifølge Tickets bookingstatistikk.

-          Vinterferien er en populær reiseperiode, spesielt til varmere breddegrader da vi er inne i en periode hvor vinteren har vært lang – og ennå ikke er over. En uke med sol og varme kan virkelig gjøre underverker for energinivået til oss nordboere, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Klassikerne Gran Canaria, Tenerife og Bangkok er reisemål som alltid er på topp for vinterferiereiser. Spania ligger generelt våre hjerter nært, og 5 av 10 av destinasjonene på topplisten er spanske.

-          Trenden med at vi etter pandemien velger trygge, kjente reisemål innen Europa, fortsetter også i vinterferien. Spania ligger definitivt under denne kategorien. Malaga og Barcelona er eksempler på destinasjoner som har steget i popularitet – og Gran Canaria er jo alltid på topp, sier Ellen Wolff Andresen.

To nye reisemål som har klatrer inn på topplisten er Roma og Riga, for de som lengter mer etter storbypulsen enn stranden på sin vinterferie. Riga er et reisemål som passer for hele familien, og tilbyr både dyrehage, opplevelsesparken Mezakakis og store lekeplasser midt i byen for barn som trenger å løpe litt. Latvias hovedstad passer også for familien som ønsker å gjøre vinterferien rimelig – med både billige flybilletter og gunstige priser på plass.

Hit reiser vi i vinterferien

  1. Gran Canaria (1)
  2. Tenerife (3)
  3. Bangkok (2)
  4. London (6)
  5. Alicante (7)
  6. Malaga (NY)
  7. Phuket (8)
  8. Barcelona (NY)
  9. Riga (NY)
  10. Roma (NY)

Kilde: Tickets bookingsstatistik med med avreiser i vinterferieukene. Tallene i parentes viser plasseringen i tilsvarende vinterferieuker i 2019.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Fredrik Selmers vei 6
0663 OSLO

90594673http://www.ticket.no

Om Ticket: Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Hit reiser vi for å feire jul27.11.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Mange velger å feire jul på varmere breddegrader som Gran Canaria, Bangkok og Malaga. Ifølge en fersk bookingstatistikk fra reisebyrået Ticket er det tydelig at vi er ute etter trygghet og solsikre alternativer når vi planlegger juleferien. Det er interessant at Malaga klatret til fjerdeplass i årets statistikk, fra å ha ligget på åttende plass blant de mest populære reisemålene før pandemien. I tillegg har Frankfurt og Riga debutert på topp ti-listen.

Bestillingene av vinterreiser med rutefly øker kraftig31.10.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Da vi igjen kunne reise etter pandemien var trygge og fleksible charterreiser et ønske for mange, men foran vintersesongen 2023/2024 ser reisebyrået Ticket nå en økning på hele 26 prosent for reiser med rutefly. Igjen etterspør vi reiser der fly og hotell settes sammen hver for seg for å passe den enkeltes spesielle ønsker, og den økende etterspørselen tilsier at den kommende vinteren blir en tid fylt med eventyr og opplevelser rundt om i verden.

Årets reiseraketter9.10.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Reiselysten har virkelig fått fart på oss, og vi tiltrekkes av nye reisemål som aldri før. Ferske tall fra reisebyrået Ticket avslører en spennende trend: En håndfull steder har opplevd en bemerkelsesverdig økning i etterspørselen. I søkelyset er den greske perlen Lefkas, hvis popularitet har skutt i været, men det er ikke det eneste reisemålet som frister – spennende Singapore og den sjarmerende byen Gdansk har også blomstret. Reisende er klare til å utforske nye horisonter og oppdage steder som tidligere kanskje var ukjente for dem.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom