Statens vegvesen

Utfører nødvendig arbeid i kveld på E6 Minnesundbrua

Del
Statens vegvesen utfører i kveld, tirsdag 7. februar, nødvendig arbeid med utbedringer av en bruskjøt i nordgående retning på E6 Minnesundbrua i Eidsvoll kommune.
Foto: Statens vegvesen.
Foto: Statens vegvesen.

Arbeidene starter ca. kl. 23.00 og vil ta noen timer. Nordgående bru blir stengt mens arbeidene pågår og trafikk i begge retninger tas over sørgående bru. Trafikkmønster blir skiltet.

Minnesundbrua er en stålbjelkebru med dekke av armert betong. Brua er 532 meter lang, med et hovedspenn på 80 meter, og stod ferdig til OL i Lillehammer i 1994.

Utviding fra to til firefelts vei av E6 på strekningen Dal-Minnesund startet høsten 2009 og var ferdig i 2011. I den forbindelse ble også Minnesundsbrua utvidet til fire kjørefelt.

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt Drift og vedlikehold

* Drift, vedlikehold og forvaltning av riksvegnettet * Brøyting/strøing/salting * Asfalt * Rekkverk * Bruer * Tunneler * Fjelloverganger * Rasteplasser * Inspeksjoner * Ferje

Tel:479 05 472pressedv@vegvesen.no

Bilder

Foto: Statens vegvesen.
Foto: Statens vegvesen.
Last ned bilde
Foto: Statens vegvesen.
Foto: Statens vegvesen.
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom