XPENG lanserer innstegsmodell for sin nye premium-SUV G9

Del
XPENG G9 har skapt stor interesse og forventninger siden avdukingen på Oslo Motor Show. Nå avslører selskapet at XPENG G9 kommer med en innstegsmodell – med et imponerende utstyrsnivå til en svært konkurransedyktig pris.

Den nye innstegsmodellen går under navnet «G9 RWD Standard Range», er prissatt til 536 275 kroner. Dermed plasserer XPENG G9 seg på radaren for en enda større gruppe elbilkunder i Norge.  


I tillegg til dette utvider XPENG sin nybilgaranti til 7 år/160 000 km, som er blant de beste avtalene norske elbilkunder kan sikre seg. 

Høstet varm mottakelse

Like før jul åpnet salget opp for to modellvarianter med 98 kWt stort batteri og enten to- eller firehjulstrekk. Disse fikk modellbetegnelsene RWD Long Range og AWD Performance.

Med nye avgifter på plass fra 2023 er de priset fra 606 200 kroner for Long Range-utgaven og 677 925 kroner for Performance-utgaven.

I en kampanjeperiode foreløpig ut mars 2023 selges alle de tre utgavene av XPENG G9 med ekstra utstyrspakker inkludert i prisen: «Premium Comfort & Audio Pack» (verdi 39 990 kroner) og den selvoppblåsbare madrassen for to personer «Sleeping Kit» (verdi 8900 kroner).

*Alle priser er inkludert frakt- og leveringskostnader på 9900 kroner.

Vi er svært fornøyde og glade for den fenomenale responsen G9 har fått i det norske markedet så langt, og vi er overbevist om at denne nye innstegsmodellen, med alt av utstyr inkludert, vil sørge for at bilen blir aktuell for enda flere kunder, sier Claes Persson, administrerende direktør i XPENG Motors Norge.

Overlegen ladeeffekt og skyhøyt utstyrsnivå

XPENG G9 Standard Range leveres med 78,2 kWt batteri, som gir rekkevidde på inntil 460 km. Det er tilstrekkelig for mange kunder og de vil også kunne nyte godt av en ladeeffekt på opptil utrolige 260 kW, noe som er blant det beste på markedet, ved hurtiglading. Standard Range-utgaven yter 313 hestekrefter som sørger for friske prestasjoner med 0-100 km/t på 6,4 sekunder og toppfart på 200 km/t. Dreiemomentet er på kraftige 430 Nm.

Ekstra utstyrspakke

I tillegg til standardutstyr som elektronisk innfellbart hengerfeste med trekkevne opp til 1500 kg, soft close-lukkemekanisme på dørene, oppvarmet frontrute og ratt, avansert sikkerhetsutstyr og en rekke toppmoderne komfort- og teknologi-utstyr, kan man i en kampanjeperiode foreløpig ut mars 2023 få med en ekstra utstyrspakke "Comfort & Audio pack og Sleeping kit", inkludert i prisen. Comfort & Audio pack inneholder følgende:
  • Utsøkte Nappa skinnseter med massasje i fire av setene og lengdejusterbare sitteputer i både fører- og baksetene er inkludert.
  • Forsetepassasjeren kan på langturer nyte maksimal komfort med mulighet for å vippe ut en egen fotskammel.
  • Et enormt stereoanlegg med konsertsal-lyd som produserer hele 1940 watt med 18 høyttalere fra Dynaudio.
  • To førerspesifikke høyttalere for navigasjonssending og telefonsamtale som toppes av en utvendig høyttaler plassert under frontstøtfangeren (inkludert høyttaler for AVAS).
  • Totaleffekt for alle høyttalerne i bilen er 2150 watt, og dette er noe av utstyret kunder kan nyte i det som skiller seg ut som en komplett og fullastet elektrisk SUV. 

*Merk at alle spesifikasjoner er gjenstand for endelig typegodkjenning.

Kontakter

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3, P7 og suksess-SUVen G9. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG etablerte seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Oppdatert XPENG G9 tilbyr nye, smarte løsninger og økt nyttelast15.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Den romslige og smarte elektriske vinneren av Folkets Favoritt-kategorien i Årets Bil-kåring, XPENG G9, får nå en fornyelse som gjør livet enda mer behagelig for sjåføren. Modellen som kan hurtiglade med opptil 300 kW takket være 800V-teknologi, blir nå enda mer brukervennlig ved at den oppdaterte modellen tilbyr trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Dette gir XPENG-eiere enda mer frihet til å bruke sine favorittapper underveis. I tillegg kommer det en rekke forbedringer i interiøret, og ekstra gledelig for norske kunder er det at den maksimale nyttelasten har blitt økt. Bilen forventes å være tilgjengelig hos de norske agentene til høsten.

Nye XPENG G6 er årets mest spennende elbil-utfordrer – får norgespremiere 11. april på SHE Conference i Oslo Spektrum2.4.2024 11:30:59 CEST | Pressemelding

Oslo, 2. april 2024 XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet. Med dette fyller XPENG et viktig segment i sin portefølje, og forventningene er høye. XPENG G6 har det som skal til for å bli en storselger i Norge, med en vinnende kombinasjon av konkurransedyktig pris og ledende spesifikasjoner som svært høy ladehastighet (opptil 280 kW) og WLTP-rekkevidde på inntil på 550 km. Bilen får avansert programvareteknologi, i tillegg til god plass, høy komfort og et svært høyt nivå av standardutstyr. Dette fører til at XPENG G6 har alt som skal til for å vinne nordmenns hjerter. Bilen kan velges med to ulike batteripakker og motorer, som gir et valg mellom bakhjulsdrift og Norgesfavoritten firehjulstrekk. XPENGs linjelekre SUV kan bestilles fra mai og vil være på plass hos agentene i løpet av tredje kvartal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye