Ticket Feriereiser

De beste reisemålene for en romantisk Valentinsdag

Del
Valentinsdagen, årets høytid for de romantiske, er rett rundt hjørnet. All ære til blomster og sjokolade – men hvorfor ikke dra på utenlandsreise med din kjære? Europa byr på en rekke byer i kjærlighetens tegn, og London og Barcelona klatrer på listen over populære destinasjoner i forbindelse med Valentinsdagen, viser Tickets bestillingsstatistikk. Ticket guider deg til hvor du kan finne mest romantikk i Europa.

-          En utenlandstur i februar frister som regel de fleste – uansett om du pleier å feire Valentinsdagen eller heller foretrekker takeaway-mat på sofaen. Vi har lagt en lang periode med kulde og mørke bak oss, og har fortsatt en stund igjen før det blir vår, derfor kan en pause fra hverdagen føles fristende nå. Valentinsdagen får virkelig et romantisk preg med en reise til europeisk storby, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Mange av Europas vakre byer er perfekte for å feire Valentinsdagen med noen du er glad i. London, Paris og Barcelona er de mest populære romantiske reisemålene, alle i passe avstand for en langhelg. Paris er et av verdens mest klassiske, romantiske reisemål, fylt med sjarmerende nabolag og koselige brasserier. Også byer som London, Barcelona og Berlin har mye å by på i kjærlighetens tegn.

-          Går det an å finne en mer romantisk by enn Paris? Det er vel heller tvilsomt. Nyt solnedgangen fra toppen av Montmartre, spaser langs Saint-Martin-kanalen – eller se en klassisk film på Grand Action, en historisk fransk kino i vintage-stil. Bare det å rusle rundt i området Marais kan få hvem som helst til å bli nyforelsket, sier Ellen Wolff Andresen.

Europeiske reisemål dominerer listen fullstendig, med London, Barcelona, Paris og Riga på topp. Manchester ligger som nummer to på topplisten, men klassifiseres ikke som et romantisk reisemål da folk flest nok reiser hit for å se Erling Braut Haaland i aksjon.

-          Reiser dere til Barcelona, ​​​​Roma eller Paris blir det en hyggelig opplevelse for dere begge. Uansett om det er historie, gastronomiske opplevelser, shopping, kultur eller uteliv som interesserer dere, så vil dere bli fornøyde, sier Ellen Wolff Andresen.

Hit reiser vi i forbindelse med Valentinsdagen

  1. London (4)
  2. Manchester (3)
  3. Barcelona (8)
  4. Riga (NY)
  5. Paris (2)
  6. Amsterdam (1)
  7. Zürich (6)
  8. Berlin (NY)
  9. Roma (7)
  10. Krakow (NY)

Kilde: Tickets bookingstatistikk, avreiser mellom 10/2-2023 – 19/2-2023. Tallene i parentes er plasseringen i samme periode i 2020.

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Fredrik Selmers vei 6
0663 OSLO

90594673http://www.ticket.no

Om Ticket: Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Hit ønsker vi å reise i vinter4.12.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Reisebyrået Tickets bookingstatistikk avslører at årets vinterreiser følger i prepandemitidens fotspor med klassiske favoritter i Thailand og Kanariøyene i spissen. Disse destinasjonene opprettholder sin popularitet og viser at folk foretrekker velprøvde reisemål når de planlegger vinterferien sin. Samtidig gjør noen nye destinasjoner, som Malaga, Alicante og Miami, sitt inntog på topp ti-listen, og signaliserer en nysgjerrighet på nye spennende reisemål.

Hit reiser vi for å feire jul27.11.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Mange velger å feire jul på varmere breddegrader som Gran Canaria, Bangkok og Malaga. Ifølge en fersk bookingstatistikk fra reisebyrået Ticket er det tydelig at vi er ute etter trygghet og solsikre alternativer når vi planlegger juleferien. Det er interessant at Malaga klatret til fjerdeplass i årets statistikk, fra å ha ligget på åttende plass blant de mest populære reisemålene før pandemien. I tillegg har Frankfurt og Riga debutert på topp ti-listen.

Bestillingene av vinterreiser med rutefly øker kraftig31.10.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Da vi igjen kunne reise etter pandemien var trygge og fleksible charterreiser et ønske for mange, men foran vintersesongen 2023/2024 ser reisebyrået Ticket nå en økning på hele 26 prosent for reiser med rutefly. Igjen etterspør vi reiser der fly og hotell settes sammen hver for seg for å passe den enkeltes spesielle ønsker, og den økende etterspørselen tilsier at den kommende vinteren blir en tid fylt med eventyr og opplevelser rundt om i verden.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom