Avinor

Molde lufthavn utbedrer bagasjeanlegget

Del
Fra tirsdag 31. januar vil det være noe redusert kapasitet ved innsjekk av bagasje på Molde lufthavn.
Illustrasjonsbilde fra Oslo lufthavn. Foto: Avinor/Catchlight
Illustrasjonsbilde fra Oslo lufthavn. Foto: Avinor/Catchlight

Molde lufthavn skal skifte ut røntgenmaskinen på bagasjeanlegget for innsjekket bagasje, noe som vil medføre redusert kapasitet på bagasjeanlegget fra 31. januar til 3. februar. Utskiftningen av røntgenmaskinen er et lovpålagt krav, og i samme omgang vil innsjekkingsskrankene på lufthavnen bli flyttet til motsatt vegg. Når ombyggingen er ferdig vil Molde lufthavn ha tre kombiskranker for innsjekk, samt fire nye selvbetjente bag drop som etter hvert vil være i operativ drift.

I ombyggingsperioden vil passasjerer ved Molde lufthavn måtte regne med noe støy og dårligere kapasitet i bagasjeanlegget som kan medføre noe kø ved innsjekk. Reisende oppfordres til å beregne bedre tid før avgang, samt til å skrive ut bagasjelappen på de selvbetjente automatene allerede på broen mellom parkeringsplass og terminal.

Bagasjeanlegget er etter planen tilbake i vanlig drift fra lørdag 4. februar.

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom kl. 21:00 - 06:30 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Illustrasjonsbilde fra Oslo lufthavn. Foto: Avinor/Catchlight
Illustrasjonsbilde fra Oslo lufthavn. Foto: Avinor/Catchlight
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Drammensveien 144
0277 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Konsesjon til ny lufthavn i Bodø19.10.2023 15:11:03 CEST | Pressemelding

Samferdselsdepartementet har gitt Avinor konsesjon for en ny lufthavn i Bodø. Konsesjonen er en av flere tillatelser som er nødvendige for å kunne bygge og ta i bruk lufthavnen. Dette er derfor en viktig milepæl for prosjektet. – Å få på plass konsesjonen er et nytt, viktig skritt på veien mot realiseringen av en ny, fremtidsrettet og bærekraftig lufthavn for Bodø og Nordland, sier Anders Kirsebom, som er konserndirektør Regionale lufthavner i Avinor.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom