Med Tetra Tech som nye eiere styrker Metier sin posisjon ytterligere

Del
Det globale og ledende konsulent- og teknologiselskapet Tetra Tech Inc. har kjøpt opp RPS Group Plc., moderselskapet til Metier OEC AS. Virksomhetsoverdragelsen fant sted 24. januar 2023. Selskapet blir nå et Tetra Tech selskap under navnet Metier.

Tetra Tech er ledende innen miljø, bærekraftig infrastruktur og vann. Dette gir ekstra kraft inn i flere av det som allerede er hovedsatsningene i Metier; store, komplekse prosjekter, grønn teknologi og digitalisering.

– Metier ser frem til mange spennende prosjekter og utviklingsoppdrag hvor organisasjonen nå får en styrket evne til å skape positive ringvirkninger for kundene vi jobber sammen med, og samfunnet som helhet, sier administrerende direktør Halvard S. Kilde.

– Våre kunder vil fortsette å oppleve høy kvalitet i leveransene, det forblir det samme, avslutter Kilde.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Metier

Metier
Hovfaret 10
0275 Oslo

http://www.metier.no

Metier er kjent for store, komplekse prosjekter og har de siste årene vokst innen fornybar energi, grønn teknologi og digitalisering. Selskapet består av 250 ansatte og er basert på Skøyen.

Følg pressemeldinger fra Metier

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Metier på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.