Sony Music Norway

Tyr gir oss tre nye låter på "TyrTape Deluxe"

Del
Etter å ha sluppet den kritikerroste debutmixtapen «TyrTape» i oktober, legger Tyr til tre nye låter og slipper deluxe-versjonen!

Siden vi fikk det som ifølge Aftenposten er «årets rapalbum» og en av de beste utgivelsene i år, har «TyrTape» generert over 2,5 millioner streams. I tillegg har Tyr sluppet musikkvideo til «Graveyard Shifts» med L.U:N.A og Larsiveli, som de også gjorde en superfin versjon av live hos P3, sammen med en nydelig cover av Jonas Benyoubs «Spor i snøen». Rapperen, som tidligere har vært kjent som Wonder The Boy, men nå er reinkarnert under navnet Tyr (hans ekte navn), har også gjestet Oscar Blessons «dum dum shawty!» som var #1 og cover på NMF.

«I Blodet» med NORA Collective-gullstrupen Natnael er en av tre nye låter som kommer på deluxe-versjonen, og om den sier Tyr - det er en gjenfortelling av historien frem til nå. Alt det vi gjorde som folk ikke la merke til, men som har formet de vi er i dag og har gjort oss klare for dette livet.

«Coke Flows» - er en klassisk rap låt som er en nødvending «husk at jeg kan rappe»-låt med fokus på å få sine blomster (les flowers) mens man fortsatt er her. Alt for mange blir hyllet etter sin død (mer enn før de døde), og en av de er Takeoff som blir spesielt nevnt. Om du digger noe eller syntes noe er bra vær høylytt om det, lev ditt liv som du vil, for du vet aldri når det tar slutt.

«Tyrtape Everywhere Freestyle»- er en real time respons til all den bra kritikken/tilbakemeldingene TyrTape fikk originalt. En hyllest til å endelig oppnå suksess, wrappet opp i et skikkelig rap anthem med seiershorn.

Den ærlige, kompromissløse og autentiske rapperen forteller gjennom musikken historier fra sitt liv, både de gode og de dårlige. Musikken maler et ufiltrert bilde av Tyrs liv, og blir enda tydeligere når du ser han live. Det får du allerede 20.januar, når TyrSeason inntar Parkteateret.

 «TyrTape Deluxe» er ute fredag 13.januar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway