Ønsker dørsalgsforbud velkommen

Del
Fjordkraft støtter Fornybar Norges dør- og gatesalgsforbud i sertifiseringsordningen Trygg strømhandel.

Les Fornybar Norges utspill på vg.no.

Fjordkraft besluttet å avvikle dørsalg våren 2022, og informerte Forbrukerrådet om avgjørelsen i juni. Etter juni 2022 har ikke Fjordkraft-selgere besøkt kunder på døren. 

– Forbrukerrådet reagerte positivt på at Fjordkraft, som markedsleder, valgte å avslutte dørsalg. Vi tror det vil styrke Trygg strømhandel at stans av dør- og gatesalg blir en del av sertifiseringskriteriene, sier Jeanne Tjomsland, kommunikasjonsdirektør i Fjordkraft. 

Som følge av lokale- og nasjonale restriksjoner under pandemien har Fjordkraft benyttet dørsalg i begrenset grad de siste årene. 

Sertifiseringsordningen Trygg strømhandel er et initiativ fra bransjeorganisasjonene Fornybar Norge og Distriktsenergi, men administreres fullt og helt av DNV. 33 selskaper var påmeldt til første sertifiseringsrunde og Fjordkraft var ett av 24 selskap som besto på første forsøk. 

Les mer om kravene i Trygg strømhandel her. 

– Det er fortsatt mange som ønsker å møte mennesker når de handler tjenester eller varer, men et stadig mer komplekst strømmarked stiller strenge krav til salgskvaliteten. Denne er enklere å opprettholde og dokumentere i andre kanaler, for eksempel telefonsalg, som det også er enklere å reservere seg mot, sier Tjomsland. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 35 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fjordkraft er en del av Elmera Group ASA, som inkluderer strømleverandører i Norge, Sverige og Finland, samt teknologi- og tjenesteselskaper knyttet til kraftmarkedet.
Elmera Group ASA er børsnotert.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom