TV 2

Invitasjon til førpremiere på «Blodsbrødre»

Del
TV 2 inviterer presse til rød løper og eksklusiv visning av de to første episodene av krimthrilleren «Blodsbrødre», tirsdag 17. januar kl. 17.00 på Klingenberg kino.
Krimthrilleren «Blodsbrødre» har premiere på TV 2 Play 19. januar.
Krimthrilleren «Blodsbrødre» har premiere på TV 2 Play 19. januar.

Du kan ta gutten ut av gjengen. Men kan du ta gjengen ut av gutten?

«Blodsbrødre» kan beskrives som «Snabba Cash» møter «City of God», med en touch av «The Wire». En hardtslående krimthriller om vennskap, røtter, identitet og lojalitet, hvor hovedpersonene stilles overfor de store, hjerteskjærende dilemmaene i livet. 

Serieskaper og regissør er Ole Endresen, kjent for flere internasjonale seriesuksesser.

Presse inviteres til å gjøre intervjuer med skuespillere/aktører, artister og profiler på rød løper under førpremieren. Gjesteliste sendes på forespørsel. 

Tid: Tirsdag 17. januar kl. 17.00. 

Sted: Klingenberg kino, Olav Vs gate 4, 0161 Oslo

Selve visningen starter kl. 18.30. Det er holdt av et begrenset antall plasser i salen til presse som ønsker å se de to episodene under premierevisningen. Påmeldt presse kan også få tilsendt påsynskopier i forkant av premierevisningen. 

Send e-post til sme@tv2.no for påmelding og eventuelle spørsmål.

Nøkkelord

Kontakter

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Kompani Lauritzen, Skal vi danse, Blodsbrødre, Jakten på kjærligheten, Russebussen, Krypto Kings, Innebandykrigerne, Mina, Lilje og meg, Norge bak fasaden, Det hvite sinnet

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Bilder

Krimthrilleren «Blodsbrødre» har premiere på TV 2 Play 19. januar.
Krimthrilleren «Blodsbrødre» har premiere på TV 2 Play 19. januar.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom