Fjordkraft

Fjordkraft og Telia sammen om selskap 

Del
Fjordkraft og Telia går sammen om mobilselskap. Fjordkraft Mobil AS opprettes som et datterselskap av Fjordkraft AS. Fjordkraft AS kommer til å eie 61 prosent og Telia 39 prosent av selskapet.

Fjordkraft AS startet sin mobilvirksomhet i 2017 som en del av virksomheten i strømsalgsselskapet og selskapet skal fortsatt levere tjenester og håndtere kundeservice for Fjordkraft Mobil AS. Det nye selskapet har ca. 143.000 kunder.  

– Vi er veldig fornøyde med denne avtalen og ser frem til å ønske mobilkundene til Fjordkraft velkommen i vårt 5G-ledende mobilnett i verdensklasse, sier adm. direktør Stein-Erik Vellan i Telia Norge.

– Gjennom dette samarbeidet vil vi bidra til å styrke konkurransekraften til den største uavhengige mobilaktøren i Norge, og det vil være bra for alle norske mobilkunder. 

– Fjordkraft startet sin satsing på mobil fordi vi allerede hadde en kjent merkevare, et stort kundesenter og erfaring med innkjøp og fakturering av abonnementstjenester innen strøm, forteller administrerende direktør Magnar Øyhovden i Fjordkraft.  

– Fjordkrafts mobilvirksomhet har vokst til å bli den største av mobilleverandørene uten eget nett. Sammen med Telia vil vi kunne utvikle denne virksomheten videre med flere attraktive tilbud og tjenester til mobilkundene, sier Øyhovden 

Fjordkraft-kundene har siden starten vært på Telenors nett. Samarbeidet med Telia gjør at kundene innen sommeren 2023 vil gå over til Telias nett.  

Avtalen med Telia innebærer i tillegg til tilgang til attraktive kundefordeler også reduserte kostnader i driften av mobilvirksomheten.

Om Fjordkraft 

Strømleverandøren Fjordkraft startet opp som mobilleverandør i 2017, og selskapet har vokst til å bli den største av mobilleverandørene uten eget nett. Fjordkraft AS er ett av selskapene som inngår i konsernet Elmera Group ASA. 

Elmera Group er børsnotert og morselskap i et konsern bestående av selskaper som selger rådgivning, tjenester, programvare til energiselskaper, strømavtaler og produkter for lavutslippssamfunnet. Elmeras kunder er sluttbrukere av strøm i privat- og bedriftsmarkedet, engrosmarkedet og energiselskaper i Norge, Sverige og Finland.  

Om Telia

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer, og våre om lag 2 200 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 35 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fjordkraft er en del av Elmera Group ASA, som inkluderer strømleverandører i Norge, Sverige og Finland, samt teknologi- og tjenesteselskaper knyttet til kraftmarkedet.
Elmera Group ASA er børsnotert.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom