Plan International Norge

Gaver med mening  

Del
I år kan du kjøpe julegaver med mening hos Plan International Norge, hvor inntektene går til å skape en bedre fremtid for barn og unge, og spesielt jenter. De mest populære gavene er handlenettet Kvinns, juleengler og gavekort for skolegang.

Under mottoet «Gi en verdifull gave til noen du er glad i» får man i år kjøpt både håndfaste gaver og gavekort. Av håndfaste gaver er det spesielt handlenett, smykker, eventyrbok, kopper og julepynt som er populære. Mens av gavekortene er det Girl Power, barns rett til skolegang og stans av barneekteskapsom slår spesielt an, for å nevne noen 

Inntektene fra Plans alternative gaver går til kampen mot barneekteskap og for jenters rettigheter, til utdanning, yrkesopplæring og beskyttelse av jenter i kriser.  

Her er noen eksempler på årets gave med mening fra Plan International Norge:  

  • Handlenettet «Kvinns»: Motivet er tegnet av designer og Plan-ansatt Guro Lepperød i forbindelse med Den internasjonale mensendagen 2021.
  • Juleengelen: Dette er vår aller mest populære gave. Englene er håndlaget av strutsefjær i den lille landsbyen Vondeling, i Karoo i Sør-Afrika. Englene gir kvinnene som lager dem sikker inntekt. I år kan du velge mellom flere varianter; årets nykommer har gullfargede perler og hvite fjær. 
  • Eventyrbok: I denne boken finner du 14 kjente folkeeventyr som blant andre Helene Uri, Vigdis Hjort og Frode Grytten har snudd og vridd litt på, for å få frem at helten like gjerne kan være en jente.  
  • Smykker: Bestselgeren er perlearmbånd med sølvlås. 

Husk postens frist er 16.desember, om man vil ha noen av de håndfaste produktene før jul. Gavekortene kan kjøpes når som helst, de sendes digitalt.  

Her er oversikt over alle julegavene i nettbutikken vår.   

Ta kontakt om man ønsker intervju om årets gaver eller flere bilder. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Plan International Norge

Plan International Norge
Plan International Norge
Tullins gate 4C
0166 Oslo

56 09 99 09http://www.plan-norge.no

Plan International er en global bistandsorganisasjon som jobber for at alle barn skal ha like muligheter. Men der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først. Vi jobber i mer enn 50 land og driver prosjekter i 55.000 lokalsamfunn verden over. Vi jobber særlig med barns beskyttelse mot vold og overgrep, forhindre barneekteskap, få unge ut i arbeid, og for tenåringsjenter i kriser.

Følg pressemeldinger fra Plan International Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Plan International Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Plan International Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom