Ny partner fra Accenture til PA Consulting

Del
Mozhgan Tavakolifard blir ny partner i PA Consulting, og trer med det inn i den norske ledergruppen. Hun har både sterk akademisk kompetanse med doktorgrad i maskinlæring (AI) fra NTNU, gründer av flere selskaper og bred industriell erfaring fra blant annet Accenture.
Mozhgan Tavakolifard
Mozhgan Tavakolifard

– Tavakolifard har en unik kombinasjon med dyp teknisk kunnskap om AI og maskinlæring kompinert med sterk bransjeerfaring, som er svært relevant for vårt team og våre kunder. Vi ser også frem til at hun blir en del av vår norske ledergruppe, sier Grete Kvernland-Berg, leder i PA Consulting Norge

I PA Consulting vil Mozhgan ha globalt ansvar for data og maskinlæring, og skal samtidig bygge opp et fagmiljø rundt data og maskinlæring i PA Norge.

Mozhgan ble også kåret av Abelia som en av Norges 50 ledende kvinner innen tech i 2021. I tillegg har hun startet en rekke selskaper, og er en anerkjent foredragsholder innen teknologi.

- Tavakolifard er en av de få i Norge som har gjort en TED Talk. Hun har en unik evne til å snakke om teknologi på en måte mange kan forstå, og vi ser frem til å bringe denne egenskapen inn til kundene våre, sier Kvernland-Berg.

PA Consulting har omtrent 70 medarbeidere i Norge som arbeider med rådgiving innen digital & data og business design mot både privat næringsliv og offentlig sektor.

– Jeg har sterkt tro på arbeidsplasser der engasjerte mennesker jobber sammen med en felles visjon. PA er et selskap med sterk entreprenør-kultur, som appellerer til gründeren i meg. PA Consulting har vist en sterk utvikling de siste årene, og jeg ser frem til å bli en del av teamet, sier Mozhgan Tavakolifard.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tone Lill Wilsbeck, 95940399

 

Om PA Consulting Group

PA Consulting er et verdensledende management konsulentselskap med fokus på innovasjon og transformasjon. I Norge er vi omlag 70 medarbeidere som arbeider innen strategisk rådgivning, analytics, digital transformasjon og forretningsutvikling mot både privat næringsliv og offentlig sektor. Globalt er PA Consulting over 4000 ansatte med kontorer i London, København, Stockholm, Amsterdam. London og USA i tillegg til det norske hovedkontoret på Skøyen i Oslo.

Bilder

Mozhgan Tavakolifard
Mozhgan Tavakolifard
Last ned bilde

Om PA Consulting Group

PA Consulting GroupFølg pressemeldinger fra PA Consulting Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PA Consulting Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PA Consulting Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom