Entra ASA

Studieforbundet AOF til funkisbygget i Storgata

Del
(Oslo, 2. desember 2022) Studieforbundet AOF, som har voksenopplæring som hovedformål, har signert en langsiktig leieavtale med Entra om nye kontorlokaler i Storgata 51 i Oslo sentrum.
Storgata 51 ligger sentralt i Oslo sentrum. Foto: Morten Henden Aamot
Storgata 51 ligger sentralt i Oslo sentrum. Foto: Morten Henden Aamot

Avtalen gjelder 2.250 kvadratmeter i det særpregede funkisbygget som ligger ved krysset Storgata og Hausmanns gate. Storgata 51 er en kontoreiendom på nesten 11.000 kvadratmeter som står på Byantikvarens gule liste.

– Vi ser frem til å flytte til Storgata og gleder oss til å komme inn i nye lokaler. Da vi skulle se etter nye lokaler var det viktig for oss å få et studiesenter på bakkeplan med egen inngang for studievirksomheten i Oslo. I denne bygningen får vi samlokalisert studiesenter og kontorlokaler, noe som vil bidra til økt samhandling og effektivitet, sier Tove Johansen, daglig leder i Studieforbundet AOF.

For AOF har det vært viktig å finne lokaler i nærheten av kollektivknutepunkter. Fra Storgata 51 er det kun få minutters gange til Norges største kollektivknutepunkt med alt av kollektivtilbud. I tillegg er nærmeste trikkestopp omtrent ved inngangsdøra til lokalene, noe som gjør det enklere for både ansatte og besøkende. Eiendommen som AOF skal flytte inn i, har åtte etasjer og en flott terrasse i forbindelse med kantinen.

– Vi gleder oss til å ønske Studieforbundet AOF velkommen til Entra og inn i denne sentrale kontoreiendommen høsten 2023. Vi er sikre på at de vil finne seg godt til rette hos oss i dette særpregede funkisbygget, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Bygningen er tegnet av arkitekt Fritz Jordan og oppført i 1938 for jern- og metallforretningen Thoresen & Thorvaldsen A/S.

Realia har bistått AOF i prosessen med å finne nye lokaler.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Storgata 51 ligger sentralt i Oslo sentrum. Foto: Morten Henden Aamot
Storgata 51 ligger sentralt i Oslo sentrum. Foto: Morten Henden Aamot
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye