Finansforbundet

Vigdis Mathisen gjenvalgt som leder i Finansforbundet

Del
Vigdis Mathisen (63) fra Asker ble i dag gjenvalgt som forbundsleder i Finansforbundet. Det skjedde på forbundets landsmøte på Gardermoen. - Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny periode som leder for mer enn 33 000 medlemmer i finansnæringen, sier Mathisen.
Vigdis Mathisen, leder i Finansforbundet. Foto: Sverre Chr. Jarild
Vigdis Mathisen, leder i Finansforbundet. Foto: Sverre Chr. Jarild

- Vi skal fortsette arbeidet med å sikre at en større del av verdiskapningen går til de ansatte, sier Vigdis Mathisen. Hun lover også en fortsatt sterk satsing på kompetansetilbud til medlemmene.

Landsmøtet har i dag gitt 18 millioner kroner fordelt på tre år til kompetansestøtte til medlemmene. Bransjen er i stadig endring og bedriftene etterlyser blant annet digital kompetanse og endringsvilje hos sine ansatte. - Det er arbeidsgivers ansvar å ha arbeidstakere med rett og oppdatert kompetanse. Våre medlemsfordeler med studiestipend og betalte studieplasser er et supplement til satsingen som gjøres på arbeidsplassen, sier Mathisen.

Arne Fredrik Håstein (49) fra Asker ble gjenvalgt som nestleder i Finansforbundet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vigdis Mathisen, leder i Finansforbundet. Foto: Sverre Chr. Jarild
Vigdis Mathisen, leder i Finansforbundet. Foto: Sverre Chr. Jarild
Last ned bilde

Om Finansforbundet

Finansforbundet
Finansforbundet
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

22 05 63 00http://www.finansforbundet.no

Finansforbundet er den største fagforeningen innen finanssektoren. Vi representerer over 34 000 medlemmer fra 300 bedrifter.

Følg pressemeldinger fra Finansforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Finansforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Finansforbundet

Finansforbundet vurderer utmelding av YS: Uenighet om eierskap til tariffavtaler15.11.2023 16:25:13 CET | Pressemelding

- Vi har innkalt til et ekstraordinært landsmøte 19. desember for å vurdere vårt medlemskap i YS. Grunnen er at YS-medlemskapet truer det direkte partsforholdet vi har med Finans Norge og en avtalestruktur som er tilpasset finansnæringen, sier forbundsleder Vigdis Mathisen. - Vi må sikre videreføring av de gode avtalene vi har opparbeidet. Tariffavtalene er «gullet» vårt, og det viktigste vi forvalter for våre medlemmer, sier hun.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye