IMDi

IMDi arrangerer nasjonal tolkekonferanse

Del
IMDi markerer ett år med tolkeloven på sin første nasjonale tolkekonferanse.

Konferansen har tittelen «Hvordan lykkes med tolkeloven», og er rettet mot offentlige organer, tilsynsmyndigheter, fagpersoner som har behov for tolk, tolker, ansatte ved tolkeutdanninger og andre profesjonsutdanninger; formidlere av tolketjenester og representanter for minoritetsspråklige innbyggere. 

Journalister er velkomne. 

På scenen står blant annet arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Pedersen, IMDi-direktør Libe Rieber-Mohn og leder av tolkeutvalget Anne Kari Lande Hasle. 

Noen av temaene som behandles: Fremtidige behov for tolking på 100 språk - hvilke språk øker mest og hvorfor? Hvordan sikre at tolkede rettssaker blir like bra som andre rettssaker? Hvordan lykkes med tolkede politiavhør? Digiatalisering- en quick-fix til å lykkes med tolkeloven? 

Se hele programmet her på IMDis nettsider: Tolkekonferansen 2022 – Hvordan lykkes med tolkeloven? | IMDi 

Tid: 1-2. desember (begynner kl 09 begge dager) 

Sted: Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 

Kontakter

Pressekontakt: Anders Bortne (IMDi), tlf. 95767794, anbo@imdi.no

Lenker

Om IMDi

IMDi
IMDi
Tollbugata 20
0152 OSLO

24 16 88 00http://www.imdi.no

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) skal gjennomføre regjeringens integreringspolitikk. IMDi er underlagt Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Følg pressemeldinger fra IMDi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IMDi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IMDi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom