Nytelse.no

Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Del
Nordmenn handler mengder med sexleketøy på Black Friday-kampanje . Hittil er økningen på hele 70%!!
Sexolog Maria K. Ebbestad med Arcwave
Sexolog Maria K. Ebbestad med Arcwave

Black Friday-kampanjen til Nytelse.no er allerede knallsuksess, og salget av sexleketøy går over all forventning. Hittil har den populære nettbutikken økt antall ordre med hele 70% sammenlignet med fjoråret. 

- Dette er helt utrolig etter fjorårets rekordår. Slike kampanjer har blitt veldig viktig for oss, og det gir en god indikasjon på hva vi kan forvente oss på selve Black Friday, men også fremover, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressesjef i Nytelse.no.

I følge Ebbestad handler nordmenn sexleketøy som aldri før. Det som har solgt mest hittil er klitorisstimulatoren Womanizer Liberty, Arcwave (Womanizer til menn), analt- og kinky leketøy, i tillegg til Nytelse sin egen adventskalender som nok et år har blitt kåret til "Best i test".

- Det er ingen tvil om at det blir en sensuell førjulstid i de norske hjem nå som såpass mange kjøper sexleketøy og erotisk adventskalendere. I tillegg ser det ut til at mange bruker denne uken til å handle julegaver. Økonomien til folk er trangere i år, og derfor er dette en fin anleding til å skaffe seg dyre produkter til en rimelig penge, sier Ebbestad.

Erotiske julegaver!

- Det er ingen hemmelighet at folk trenger å piffe opp sexlivet sitt, og en erotisk julegave er en fin måte å starte på, sier Ebbestad.

Julen kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk gave vil gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Sexolog Maria K. Ebbestad med Arcwave
Sexolog Maria K. Ebbestad med Arcwave
Last ned bilde
Årets julekalender - Best i test
Årets julekalender - Best i test
Last ned bilde
70% økning i antall ordre!
70% økning i antall ordre!
Last ned bilde

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom