Smart Energi

Smart Energi blir en del av Yve

Del
Strømleverandøren Smart Energi forsterker Yve-laget, som fra før av består av lokalt forankrede strømselskaper som Kraftriket og Polar Kraft. -Vi vil fortsatt være et selvstendig selskap, men får tilgang til en bredere plattform som gjør det mulig for oss å levere bedre til våre kunder, sier daglig leder i Smart Energi, Hilde Bekkevard.

Med Smart Energi som en del av Yve-familien vil konsernet ha over 200.000 kunder, og blir dermed blant Norges største strømselskaper. Bekkevard kan bekrefte at det lokale kontoret til Smart Energi i Fredrikstad vil bestå. -Våre femten ansatte vil få åtti nye kollegaer. Vi gleder oss til å bli en del av et større fagmiljø innenfor strømsalg. Det vil også våre kunder nyte godt av, sier hun. 

Smart Energi har inntil nå vært en del av Fredrikstad Energi konsern. Med det som nå er gjort vil Fredrikstad Energi komme på eiersiden i Yve, sammen med flere andre lokalt forankrede energiselskaper hvor kommuner er på eiersiden. Den signerte avtalen sendes nå for formell godkjenning til selskapene og konkurransemyndighetene. 

Anders Kvamme, administrerende direktør i Yve AS forteller at han er glad for at Smart Energi blir en del av Yve-konsernet. -Smart Energi har utfordret resten av strømbransjen med satsing på grønne, innovative energiløsninger. Denne satsningen, og ikke minst selskapets verdier passer svært godt inn i Yve-konsernet, der lokal tilstedeværelse og lokalt eierskap er selve fundamentet, sier Kvamme. 

Daglig leder Hilde Bekkevard i Smart Energi forteller at kundene til Smart Energi ikke vil merke endringen umiddelbart. -Kundene vil ha Smart Energi som sin strømleverandør og fortsette med sin strømavtale som i dag. Kontorlokalene våre befinner seg på samme sted som før, og kundene vil møte de samme kjente fjesene og stemmene, sier Hilde Bekkevard. Ved at Smart Energi blir en del av et større system vil kundene få tilgang på flere og bedre produkter, tjenester og teknologi. På sikt vil det gjøre Smart Energi i stand til å levere bedre til kundene. -Det tror jeg også vil gi oss flere kunder, sier hun. 

Kontakter

Hilde Bekkevard, Administrerende Direktør i Smart Energi
Tlf. 920 32 092, hilde.bekkevard@smartenergi.com


Anders Kvamme, Administrerende Direktør i Yve
Tlf. 934 85 005, anders.kvamme@yve.no

Bilder

Om Smart Energi

Smart Energi
Stabburveien 18
1617 Fredrikstad

987 02361https://www.smartenergi.com/

Fakta om Smart Energi

Smart Energi er en lokalt forankret strømleverandør som inntil nå har vært eid av Fredrikstad Energi og Kragerø Energi. Fredrikstad Energi går nå inn på eiersiden i Yve. Kragerø Energi får oppgjør i kontanter. Smart Energi har fjorten ansatte i Fredrikstad og én ansatt i Kragerø, og er en viktig strømleverandør rundt Oslofjorden og på Askøy.

Fakta om Yve

Yve AS ble etablert i 2021 i forbindelse med fusjonen mellom Kraftriket og Polar Kraft. Yve er et strømsalgskonsern med merkevarene Kraftriket og Polar Kraft, og fra nyttår også Smart Energi. Lokal tilstedeværelse og verdiskapning i form av arbeidsplasser og engasjement lokalt er fellesnevneren for datterselskapene, og selve fundamentet i konsernet. Yve er fra nyttår eid av 13 lokale offentlig eide energiselskap; Fredrikstad Energi, Nordkraft, Salten Kraftsamband, Lofotkraft, Orkland Energi, Valdres Energi, Midt-Telemark Energi, Stange Energi, Ringerikskraft, Midtkraft, Nord-Østerdalen Kraftlag, Krødsherad Energi og Lærdal Energi. Nærmere 80 ansatte er fordelt på kontorer i Sortland, Narvik, Ballangen, Harstad, Svolvær, Fauske, Bodø, Fagernes, Ulefoss, Stange, Hønefoss, Vikersund, Tynset, Rødberg, Noresund, Fannrem, Lærdal og nå 15 nye ansatte i Fredrikstad. 

Følg pressemeldinger fra Smart Energi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Smart Energi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Smart Energi