Kredinor

Kredinor vil kutte innkassogjelden på Black Friday

Del
Norges største inkassoselskap, Kredinor, vil som et bærekraftig motsvar til Black Friday gi en hjelpende hånd og sende ut et løsningsforslag til omtrent 75 000 kunder.
Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor
Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor

- Med høye strømpriser og stigende renter vet vi at mange kommer til å slite utover vinteren. Derfor ønsker vi å rette fokuset mot nedbetaling av gjeld fremfor å pådra seg ny, sier administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor.

November er en måned med generelt høyt trykk på å få folk til å bruke penger, med Black Friday som det absolutte toppunktet. Det utgjør en risiko å øke inkassobelastningen for dem som sliter mest.

- 75 000 kunder vil de nærmeste dagene bli kontaktet av oss med forslag om individuelle løsninger basert på betalingshistorikk og betalingsevne. Vi vil ikke legge sten til den økonomiske byrden og håper dette kan være et viktig steg for mange til å få kontroll på privatøkonomien, sier Nysteen.

Kredinor har delt kundene i tre grupper. Den første gruppen er dem med inkassogjeld under 20 000 kroner. De vil få tilbud om en kontantreduksjon som en hjelp til å betale ned gjelden.

I kategorien opp til 70 000 kroner er inkassogjelden mer kompleks å håndtere. Tilbudet vil her bestå i reduksjon av gjeld, nedbetalingsplan og frys av renter.

I kategorien inkassogjeld over 70 000 kroner er det spesielle avtaler for alle kundene som gjelder, der det er en kombinasjon av de foregående tiltakene. Totalt er det over 10 000 kunder i den siste kategorien som vil få ekstra oppmerksomhet.

- Vi ønsker spesielt å hjelpe dem som sliter mest økonomisk med å betale ned på inkassogjelden sin fremfor å bruke mer penger. Dette er ment som en motvekt til en vond økonomisk spiral som Black Friday fører til for mange personer, sier Nysteen

Forutsetningen for å få tilbud om bistand er at inntekten er lav og at kundene ikke har formue.

Kundene som får tilbudet, vil bli kontaktet og kan enkelt logge inn via Min Side på Kredinor.no for å få oversikt på sitt kundeforhold og løsningsforslag.

Kontakter

Bilder

Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor
Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor
Last ned bilde

Om Kredinor

Kredinor
Kredinor
Sjølyst Plass 3
0278 Oslo

+47 22 00 91 00http://www.kredinor.no

Kredinor AS er Norges største inkassoselskap i antall saker og en ledende aktør innenfor kjøp og forvaltning av gjeldsporteføljer. Selskapet er etablert i Norge, Sverige og Finland med en samlet omsetning på nærmere 1,6 milliarder kroner og 600 ansatte. Kredinor AS eies av Sparebank 1 og Kredinorstiftelsen. Kredinor har sin historie helt tilbake til 1876, og er nylig fusjonert med Modhi-konsernet. Etter fusjonen vil selskapet ha en bred tjenesteportefølje med bransjeledende løsninger innenfor fakturering, betaling og inkasso til energibransjen, bank og finans, handel, offentlig sektor, telecom og parkering. Ved å hjelpe kundene med moderne digitale selvbetjeningsløsninger og god kundeoppfølging, hjelper vi også næringslivet og offentlige virksomheter slik at de får betaling raskere. Det er bra for alle – for kundene, næringslivet og samfunnet. Kredinor.no

Følg pressemeldinger fra Kredinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kredinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kredinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom