Byggenæringens Landsforening

Fra Norsk Industri til BNL

Del
Byggenæringens Landsforening (BNL) har ansatt Kjetil Tvedt som ny kompetansedirektør. Han har frem til nå jobbet med kompetanse og rekruttering i Norsk Industri.
Ny kompetansedirektør i BNL, Kjetil Tvedt. Fotograf: Moment Studio
Ny kompetansedirektør i BNL, Kjetil Tvedt. Fotograf: Moment Studio

- BNLs bransjeforeninger og medlemsbedrifter er avgjørende for at Norge skal klare å møte de store samfunnsutfordringene Norge står overfor, som bærekraftig vekst i byene, klimautfordringer og behov for ny infrastruktur. Da er det kritisk at utdanningssystemet og kompetanseutviklingen i samfunnet er innstilt på riktig måte. Jeg gleder meg til å bidra til dette arbeidet i BNL, sier Kjetil Tvedt, som tiltrer rollen i mars 2023.

Tvedt har de siste 11 årene jobbet som fagansvarlig for kompetanse og rekruttering i Norsk Industri. Tvedt er utdannet statsviter der han skrev oppgave om overskridelser i veiprosjekt, og har i tillegg mastergrad i økonomi og ledelse. Han har arbeidet i ECON Pöyry, Transportbrukernes Fellesorganisasjon, Opplysningsrådet for veitrafikken og NAV.

- Vi er svært glade for å få Kjetil med på laget og er trygg på at hans brede erfaring innenfor rekruttering og kompetanse, lange fartstid i NHO-fellesskapet og utstrakte samarbeid med BNL, vil styrke oss som organisasjon på det kompetansepolitiske feltet, sier Nina Solli, administrerende direktør i BNL.

- Byggenæringen er Norges største fastlands- og distriktsnæring. Jeg kommer fra en praktisk anlagt familie og har alltid hatt interesse for bygg og samferdsel. Av tingene jeg kommer til å jobbe med er rekruttering og videreføringen av bransjeprogrammet for bygg og anlegg samt Industrifagskolen, avslutter Tvedt.

Bilder

Ny kompetansedirektør i BNL, Kjetil Tvedt. Fotograf: Moment Studio
Ny kompetansedirektør i BNL, Kjetil Tvedt. Fotograf: Moment Studio
Last ned bilde

Om Byggenæringens Landsforening

Byggenæringens Landsforening
Byggenæringens Landsforening
Postboks 7187 Majorstuen
0307 OSLO

23 08 75 00http://www.bnl.no

BNL er en paraplyorganisasjon for 14 bransjer som har over 3300 medlemsbedrifter og sysselsetter mer enn 70000 ansatte. BNL ble etablert i 1997 og er i dag den tredje største landsforeningen i NHO.

Følg pressemeldinger fra Byggenæringens Landsforening

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggenæringens Landsforening på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggenæringens Landsforening

- Byggenæringen forventer strakstiltak i statsbudsjettet3.11.2023 15:20:32 CET | Pressemelding

Regjeringspartiene og SV skal i gang med forhandlinger om statsbudsjettet for 2024. – Mange bedrifter står i en krevende markedssituasjon, og er bekymret for å miste gode fagarbeidere. Vi opplever at politikerne lytter og viser forståelse for situasjonen. Nå har vi forventninger til budsjettforhandlingene, og at politikerne kommer med tiltak som kan gi nødvendig aktivitet og bremse en kraftig nedbemanning, sier Nina Solli, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening (BNL).

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom